2777
2789
عنوان

اینکه یه مذهبی بخواد با یه غیر مذهبی ازدواج کنه خیلی عجیبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 43 پست
آره عجیبه چون آدم مذهبی براش مهمه که همسرش هم پایبند ب احکام اسلامی باشه، اگر براش مهم نباشه یعنی خ ...

من پایبند ام

ولی منظورم از اینکه مذهبی نباشه این نیس که بره نمی دونم خیانت کنه و اینا که

منظورم اینه نماز نخونه یا روزه نگیره و اینا مشکلی ندارم باهاش

مثلا مادرم مذهبیه پدرم نیست توهین نمی کنه خدا واماماو اینا رم  قبول داره ولی خب به جز اینا دیگه بقیه چیزارو قبول نداره مثلا نماز نمی خونه روزه نمی گیره و...

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
خب مثلا بره تو مهمونی با زنها دست بده یا برقصه یا مشروب بخوره بدت نمیاد

هرکی که مذهبی نیس که دلیل نمیشه هرزه باشه

این حرف شما یعنی طرف لاشی هست!

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هردو به این بلوغ رسیده باشن که نحوان همدیگرو تغییر بدن و به اعتقادان هم احترام بزارن و بابت تفکرات متفاوتشون  اذیت نشن عیبی نداره 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
من نماز میخونم چون آرامش میده روزه میگیرم تا یاد کسایی بیفتم که نون شب ندارن اماما و پیامبرا رو قب ...

خدا جنسیت نداره،پس فرقی نمیکرد با چه ضمیری تو قرآن بیاد،مهم این بود که همیشه یا ضمیر مونث باشه و یا مذکر،گاهی این و گاهی اون نباید میشد

ولی به اقتضای زمان نزول قران،که عرب مرد رو برتر میدونسته،آیات قرآن ضمیر مذکر برای خدا اورده،چون ممکن بود یه عده آدم که فقط ظواهر رو می بینن فکر کنن خدا نعوذبالله زن هست و بگن ما زن رو نمی پرستیم 

دیه چیه؟یه نفر میمیره،مثلا مرد بود،زن و بچه اش می‌مونن

دیه کشته شدن اون مرد رو کی خرج میکنه؟

زن و بچه اش،چون نان آور خانواده کشته شده و این زن زندگی براش سخته

حالا مثلا زن بود،زن مرده و شوهر و بچه اش موندن

جان انسان همون ارزش رو داره چه زن و چه مرد،ولی این پولی که قراره مرد بگیره و خرج کنه،به اندازه جان انسان هست،اون پولی که زن میمیره خرج کنه،به اندازه جان انسان +از دست دادن نام آور خانواده هست

شهادت زن؟

بذار ازدواج کنی،مادرشوهرت رو یه نگاه بکن که تمارض میکنه و خودشو میزنه به گریه که شوهر تو ناز اونو بکشه و تو رو نبره بازار خرید

اون موقع میفهمی زن ها چقدر احساساتی و .... هستن

یه چیزایی رو خالق میدونه،که ما شعورمون اجازه نمیده بدونیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من ابجیم مذهبیه  چادریه شوهرش زیاد مذهبی نبود ینی اصلا مشکلی با مانتویی ندارع خواهراش مانتو هستن  اونایی مانتوی هستن بهتون برنخوره من منظوری ندارم ولی از اونجا پنج سال عاشق ابجیم بوده  ابحینو انتخاب کرد اما از وفتیعبا ابجیم ازدواج کرده تقریبا مث ابجیم شده  و با مساعل بخوبی کنار میان  

سر اسم بچشون ابجیم مذهبی میگفت دامادمون نه ولی اخر با ابجیم موافقت کرد 

چه طور احترام می‌گذاره؟ شما هم به عقاید همسرتون احترام میگذارین؟ چه طور؟

به اینکه دلم میخواد با حجاب باشم نماز بخونم احترام میذاره و تازه هرجا که کارش لنگه میگه تو پاکتری برام دعا کن

خودش هم مذهبی نیس ولی رفتار خارج از عرفی هم نداره 

ولی خانوادش کلا نه دین میشناسن نه مذهب

برامم مهم نیستن چون قدیم که رفت و امد میکردم من راه خودمو میرفتم اونام راه خودشونو الانم که کاتم

بنظرم انسانیت نداشتنه یکی از طرفینه که باعث اختلاف میشه نه مذهبی بودن یا نبودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
به اینکه دلم میخواد با حجاب باشم نماز بخونم احترام میذاره و تازه هرجا که کارش لنگه میگه تو پاکتری بر ...

در حد نماز روزه میشه ولی مثلا یه مثال ساده، یکی بخواد پاک و نجسی کنه اون یکی نه تو خونه نمیشه یا خیلی چیزای دیگه

خدا جنسیت نداره،پس فرقی نمیکرد با چه ضمیری تو قرآن بیاد،مهم این بود که همیشه یا ضمیر مونث باشه و یا ...

ویرایش نشد اینجا نوشتم:

جان انسان همون ارزش رو داره چه زن و چه مرد،ولی این پولی که قراره مرد بگیره و خرج کنه،به اندازه جان انسان هست،اون پولی که زن میگیره خرج کنه،به اندازه جان انسان +از دست دادن نان آور خانواده هست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
در حد نماز روزه میشه ولی مثلا یه مثال ساده، یکی بخواد پاک و نجسی کنه اون یکی نه تو خونه نمیشه یا خیل ...

نه اصلا

شوهرم خیلی به این چیزا مقیده

گفتم که نیمه مذهبیه

اونجوری نیس که مث خیلیا کلا بگه غسل رو قبول نداره و اینا

البته به نامحرم هم دس میداد قبلا که میدونه حساسم

دیگه انجام نمیده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هرکی که مذهبی نیس که دلیل نمیشه هرزه باشه این حرف شما یعنی طرف لاشی هست!

نه عزیزم خب اینا جز اعتقاداته.کسی که اهل محرم و نامحرم نباشه مذهبی نیس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من پایبند ام ولی منظورم از اینکه مذهبی نباشه این نیس که بره نمی دونم خیانت کنه و اینا که منظورم ای ...

یعنی برات مهم نیست که واجب خدا رو انجام نده؟! 

مگه میشه مذهبی باشی و برات مهم نباشه؟ شما قطعا به صورت قلبی و یقینی اهمیت این اعمال رو قبول نداری که برآت مهم نیست شوهرت انجام بده یا نه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خدا جنسیت نداره،پس فرقی نمیکرد با چه ضمیری تو قرآن بیاد،مهم این بود که همیشه یا ضمیر مونث باشه و یا ...

این دلیل نمیشه

الانم با این فیمنیست میتونن بگن که پس چون خدا تبعیض قاعل شده و با لفظ مذکر خطاب شده پس قران رو قبول نداریم

به هرحال هرچی ام باشه خدا میتونست با لفظی خودش رو خطاب کنه که واسه هیچ گروهی شبهه ایجاد نشه این از قدرت خدا خارج نیس

من نمی فهمم چرا زن باید حجاب کنه؟با اینکه حجاب دارم اما خدا میتونست مرد رو جوری خلق کنه که با بدن زن با موی زن تحریک نشه به هرحال تا زن مجبور نشه انقدررر خودشو بپوشونه در صورتی که واسه ی مردا فقط پوشاندن ناحیه عورت واجبه 

راجب ارثیه و دیه الان خانما هم کار میکنن چه بسیار زنایی که خودشون خرج خونه رو میدن و مرد فقط یه مترسک بیش نیس

راجب شهادت تو دادگاه ۵میلیارد مردمی که مسلمان نیستن ریس جمهور زن دارن شهادت زنا کامله پس چرا اونا نمیگن وااای حکم دادگاه ناقص شد چون خانم فلانی احساساتی شد و قاضی به اشتباه حکم قصاص داد

هرچقدر هم توضیح بدید اینا واسه من قابل پذیرش نیست

اصلا چرا یک مرد میتونه ۴ تااا زن بگیرع؟چرا؟؟؟

یعنی برات مهم نیست که واجب خدا رو انجام نده؟!  مگه میشه مذهبی باشی و برات مهم نباشه؟ شما قطعا ...

ببینید دین مثل مسواکه یه چیز شخصیه من هرگز حق ندارم کسی رو مجبور به پذیرش چیزی کنم

من خودم چیزایی رو قبول دارم که عقلم میگه قطعا اون اقا هم عقل داره شعور داره و باید خودش بپذیره

من مذهبی ام ولی با مذهبی نبودن آدمای اطراف ام مشکلی ندارم