2789
عنوان

سزارین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش ب حالت

دوست داشتم بی حس بشم که نینیم به دنیا اومد بغلش کنم ولی متاسفانه بی حس نشدم وگفتم بیهوشم کنن🙁

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
منم دوست دارم بیهوش بشم میگن بیمارستان ها قبول نمیکنن

چرا قبول نمیکنن؟ 

منکه بی‌حس نشدم گفتم بیهوشم کنید زود یه ماسک گذاشتن رو دهنم گفتن نفس بکش همین که نفس کشیدم خوابم برد😂

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
چرا قبول نمیکنن؟  منکه بی‌حس نشدم گفتم بیهوشم کنید زود یه ماسک گذاشتن رو دهنم گفتن نفس بکش همی ...

نمیدونم تازه من میخوام برم بیمارستان خصوصی خواهرشوهرم دکتر اشناش بود کلی بهانه اورده بود واسه بیهوشی که این مریضم بوده سر نمیشه و از این جور حرفا

ذوق داشتی؟ من از الان استرس گرفتم سزارین سخته؟

حالا من میخام فضا استرسی نشه😂 به هر حال میخای بچتو ببینی. بارداری تموم میشه... تحمل آدما متفاوته. من بینهایت آستانه تحمل دردم پایینه به خاطر همین طبیعی نرفتم شوهرم میگفت تو همکاری نمیکنی بچه یه چیزیش میشه. خیلی درد داشتم بعد عمل ولی برگردم عقب بازم میرم سزارین. حتما پمپ درد بگیرین و تو خونه با شیاف دردو کنترل کنین 

حالا من میخام فضا استرسی نشه😂 به هر حال میخای بچتو ببینی. بارداری تموم میشه... تحمل آدما متفاوته. م ...

منم میخوام سزارین کنم با دکترم حرف زدم قبول کرده اصلا روحیه طبیعی ندارم حتی واسه سزارین دوست دارم بیهوش بشم فکرش رو میکنم وحشت میکنم پمپ درد رو باید کی بگیرم بعد عمل؟

نمیدونم تازه من میخوام برم بیمارستان خصوصی خواهرشوهرم دکتر اشناش بود کلی بهانه اورده بود واسه بیهوشی ...

منم بیمارستان خصوصی رفتم برای همین راحت بیهوشم کردن چون بی‌حس نمیشدم دیگه پس چطوری میخواستن عملم کنن

نمیدونم تازه من میخوام برم بیمارستان خصوصی خواهرشوهرم دکتر اشناش بود کلی بهانه اورده بود واسه بیهوشی ...

تهرانی؟کدوم بیمارستان میری؟