2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دورانی که تدریس مجازی بود یه معلم داشتیم برای درس سلامت و بهداشت. نیم ساعت منتظرش می‌شدیم نمیومد.مت هم کنکوری بودیم هر دقیقه برامون ارزش داشت. علاف می‌شدیم می‌دیدیم نیومده می‌رفتیم بعد دوساعت زنک یه فیلم بی کیفیت از شاد میذاشت می‌رفت. واسه امتحان نهایی که داشتم میخوندم بعضی جاهای کتاب رو اصلا درس نداده بود

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه معلم داشتم آقا بود کلاس دوم بودم مدام میزد تو گوشم هیچوقت نمیبخشمش خدا ازش نگذره هنوزم یادش میوفتم گوشام سوت میکشه😔🙁

شیطون بودم و از در و دیوار مدرسه بالا میرفتم آنقدر ازش میترسیدم به پدر مادرم نگفتم.. 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

معلم کلاس اولم😅 من همیشه بچه ساکت و آرومی بودم هیچوقت شلوغ نبودم و این خانم تو جلسه اولیا مربیان رویه پرونده منو ب مامانم داده بود و گفته بود بچت تو راهرو می‌دوعه!!! اعصاب مامانم خیلی خورد شده بود و اومد خونه گریه هم کرد که این چه وضعشه منم فقط برگام ریخته بود 😐😐😐 

✨happy to light and that's enough

معلم داشتم خیلی بد بود یه بار خون دماغ شدم زد تو سرم که چرا خون دماغ شدی دیگه منم از ترسم. بخاطر اینکه اگه به مامانم اینا بگم دوباره دعوام میکنه به هیچکس تو خونه نگفتم به چند سال پیش فهمیدم فلج شده

another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us. – Helen Keller

یه معلم خر داشتیم   عقده ای بود بدبخت یکی از بچه ها پولدار بود ولی  شاگرد اخر کلاس بود هی براش کادو میاوردن چیز میز میخرید براش  اینم خر شده بود  میومد  بعداز امتحان  ورقشو میاوردن کتاب براش باز میکرد میگفت بنویس از روش  کنار یکی از  بچه زرنگا قشگ صندلیشو گذاشته بود  راحت ببینه  تقلب کنه 

😁😂
 معلم داشتم خیلی بد بود یه بار خون دماغ شدم زد تو سرم که چرا خون دماغ شدی دیگه منم از ترسم. بخا ...

خوبش شد

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.