بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو دورانی که تدریس مجازی بود یه معلم داشتیم برای درس سلامت و بهداشت. نیم ساعت منتظرش میشدیم نمیومد.مت هم کنکوری بودیم هر دقیقه برامون ارزش داشت. علاف میشدیم میدیدیم نیومده میرفتیم بعد دوساعت زنک یه فیلم بی کیفیت از شاد میذاشت میرفت. واسه امتحان نهایی که داشتم میخوندم بعضی جاهای کتاب رو اصلا درس نداده بود
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
معلم کلاس اولم😅 من همیشه بچه ساکت و آرومی بودم هیچوقت شلوغ نبودم و این خانم تو جلسه اولیا مربیان رویه پرونده منو ب مامانم داده بود و گفته بود بچت تو راهرو میدوعه!!! اعصاب مامانم خیلی خورد شده بود و اومد خونه گریه هم کرد که این چه وضعشه منم فقط برگام ریخته بود 😐😐😐
معلم داشتم خیلی بد بود یه بار خون دماغ شدم زد تو سرم که چرا خون دماغ شدی دیگه منم از ترسم. بخاطر اینکه اگه به مامانم اینا بگم دوباره دعوام میکنه به هیچکس تو خونه نگفتم به چند سال پیش فهمیدم فلج شده
another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us. – Helen Keller
یه معلم خر داشتیم عقده ای بود بدبخت یکی از بچه ها پولدار بود ولی شاگرد اخر کلاس بود هی براش کادو میاوردن چیز میز میخرید براش اینم خر شده بود میومد بعداز امتحان ورقشو میاوردن کتاب براش باز میکرد میگفت بنویس از روش کنار یکی از بچه زرنگا قشگ صندلیشو گذاشته بود راحت ببینه تقلب کنه