2777
2789

ما س سال باهم بودیم ک دوسالش ی شهر دانشجو بودیم ن ماشین داشت ن حتی پول ..هرچی بود نصف نصف و دونگی بود .اگ پول رستورانم نبود من همش میپختم میبردیم بیرون ک حس بد نگیره

.اگ اون رفتنی رو حساب میکرد من برگشتنی رو 

بعد از فارغ­التحصیلی رف شهرشون و هیچوقت نشد همو ببینیم چون ن من اهل خونه رفتن بودم ن اون انقدری عاشق پیشه ک بگه بیام چن ساعت بیینمت.. فقط یبار طی این یسال کار دانشگاهی داشت امد شهره دانشگاهمون منم پاشدم رفتم اون شهر دیدمش چن ساعت.. همه دوستا و استادا هم مارو باهم میشناختن دیگ ..خانوادهامونم در جریان بود و داشتیم مثلا کنار هم تلاش میکردم تا روزی که شرایطمون اوکی شه برسیم ب هم..اخلاقش بشدت ماه بود واس همین خیلی وابستش بودم..قیافه شم خیلی خوب

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

اونجا شهر خودشون با یه همکلاسی اشنا شد و برای اینکه با من کات کنه ولی مقصر نباشه و مشخص نباشه خیانت هس ، شبی ک دختره شرو میکنه جور متفاوت از همیشه باهاش حرف میزنه، اکسم ب من میگه ما دوریم این رابطه ب جایی نمیرسه و همش افسردم و اگ همشهری بودیم لاقل با ماشین میومدم دوری بزنیم ازین حرفا.. ک کنکاش کردم و فهمیدم پای اون دختر وسطه

دیگ کلا این شد سابقه خیانتش و دلم‌باهاش صاف نشد البته کاری برا جبرانشپ نکرد و نخواست ک برگردیم ب هم با اینکه من از اون شرایطم‌بهتر بود ولی 

خیلی سرد و بی تفاوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوووب.....

بعد من هی میگم خانوم باشین این پسرا وفا ندارن بگیر نیستن فقط سو استفاده میکنن و... میگین نه@!!!

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خوووب.....بعد من هی میگم خانوم باشین این پسرا وفا ندارن بگیر نیستن فقط سو استفاده میکنن و... میگین ن ...

الان من خانومی نکردم خرابی کردم ینی؟ 

چطوری مردم با شریک زندگیشون اشنا میشن برای ازدواج پس؟

الان من خانومی نکردم خرابی کردم ینی؟ چطوری مردم با شریک زندگیشون اشنا میشن برای ازدواج پس؟

عزیزم دختر نااااز باید داشته باشه 

باید کلی برن و بیان و هدیه و طلا بیارن براش تا بله بگه

باید دست نیافتنییییی باشه

شما خیلی راحت با ایشون بودی و حتی اجازه ندادی 1 کرایه تاکسی رو بده !!!!!

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
پسره خوبی هاتو نفهمیده

پسره چرا ..گاهی فرصت شد صحبت کردیم ابراز پشیمونی میگرد و خوبیامم تکرار میکنه ولی خب من چ نیازی ب یاداوری کارام دارم.. فقط انتططار تعهد داشتم

عزیزم دختر نااااز باید داشته باشه باید کلی برن و بیان و هدیه و طلا بیارن براش تا بله بگهباید دست نیا ...

مگ انجلینا جولی هستم 

صد سال همچین کسی اصلا پیدا نمیشه 

انقد دختر خوشگل و با موقعیت بهتر ریخته براشون ..والله

پسره چرا ..گاهی فرصت شد صحبت کردیم ابراز پشیمونی میگرد و خوبیامم تکرار میکنه ولی خب من چ نیازی ب یاد ...

خیلی ادم خوبی بودی و اینکه بیش از اندازه براش معرفت به خرج دادی ولی اون دیگه نتونسته پای عهد و پیمانش بمونه حتما پای عهد و پیمان کسی دیگه هم نمیتونه بمونه

بهتره فراموش کنی و به فکر خودت بیشتر باشی عزیزم

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

خیلی ادم خوبی بودی و اینکه بیش از اندازه براش معرفت به خرج دادی ولی اون دیگه نتونسته پای عهد و پیمان ...

ممنونم گلم 

اره همش اینارو تکرار میکنم با خودم ولی چ کنم ک گاهی قلبم از اعماق میسوزه .. هم برای عمری ک تلف شد هم اینکه چ احساس خوبیو از بین برد

رسما دیگه حس پوچی‌دارم‌ب زندگی

مگ انجلینا جولی هستم صد سال همچین کسی اصلا پیدا نمیشه انقد دختر خوشگل و با موقعیت بهتر ریخته براشون ...

قبول دارم کلا شرایط ازدواج و پیدا شدن کیس مناسب خیلیییی سخت شده 

ولی به نظر تو کدوم بهتره؟

اینکه کسی تو رو بخواد و برای رسیدن بهت زمین و زمانو به هم بدوزه

و کسی که 2 سال بری دنبالش و با راههای مختلف بهش محبت کنی و حتی ازش انتطار 1 پرس غذا نداشته باشی آخرشم بگه چون ازم دوری کات.....

ممنونم گلم اره همش اینارو تکرار میکنم با خودم ولی چ کنم ک گاهی قلبم از اعماق میسوزه .. هم برای عمری ...

احساس پوچی رو اون باید داشته باشه 

نزار از زندگی زده بشی 

آدم ها تجربه های تلخی دارن ولی باید از آخر باهاش کنار بیان 

تو هم فراموش کن و به خودت برس و مطمئنا کسی دیگه سر راهت قرار میگیره که تو رو واقعا دوست داشته باشه 

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

قبول دارم کلا شرایط ازدواج و پیدا شدن کیس مناسب خیلیییی سخت شده ولی به نظر تو کدوم بهتره؟اینکه کسی ت ...

اگ چنین شاهزاده سوار بر اسبی ک ب قول شما زمین و زمان و ب هم میدوخت وجود داشت منم هرگز دل ب کسی که بخاطر تنبلی خودش ولم میکنخ نمی بستم جانم 

اینا چیزای بدیهی و پیش پا افتادخ ای هستن ک چاردخ پونزده ساله هام میدونن چ برسه منه ۲۴ ساله:) 

اگ چنین شاهزاده سوار بر اسبی ک ب قول شما زمین و زمان و ب هم میدوخت وجود داشت منم هرگز دل ب کسی که بخ ...

24 سالته؟؟؟!!!

بابا من فکر کردم بالای 30 سال داری 

دیر نشده