2777
2789
عنوان

بدویین میخام عکس بذارم؟😐

207 بازدید | 16 پست

ناموسا نه علاقه و عطش کاربرا رو به این دست تاپیک ها میفهمم، ینی خب عکس خودشو مثلا بذاره چه اهمیت و جذابیتی واسه تو داره؟😐 همون دختر غریبه ایه که تو خیابون بی توجه از بغلش رد میشی🤷🏻‍♀️

نه اونی رو که عکس میذاره تا بقیه نظر بدن رو میفهمم😐 ینی چی؟ چرا میخای که بقیه درباره چهره تو نظر بدن؟

نه اونی رو میفهمم که وقتی نظر میدی بهش بر میخوره و میگه کجا قیافم معمولیه؟ خیلی هم خوشگلم!😐 خب پس چرا نظر خواستی؟

ینی فقط تاپیک میزنی که یه عده بگن خوشگلی؟😐

اینم عکس:

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا 

میدونی سرکار گذاشتن کسی هم خوب نیست

الان چندتا که گزارش بخوری 

میفهمی که به شما ربطی نداره که ،کی چه تاپیکی دوست داره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

وا  میدونی سرکار گذاشتن کسی هم خوب نیست الان چندتا که گزارش بخوری  میفهمی که به شما ربط ...

چرا گزارش بخورم؟ چه قانونی رو نقض کردم؟

منم همیشه واقعیتو بهشون میگم اگه معمولی باشه اصلا جواب نمیده ولایک هم نمیکنه فقط جواب لایک برا اونهایی هست که الکی بهش میگن خوشگلی برا همین کاملا بهم ثابت میشه که حرف شما درسته وطرف دوست داره بهش بگن خوشگل یعنی اینجور ادمها خودشون میخان بهشون دروغ بگی ونشانه کمبود وخود کم بینی هست

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
منم همیشه واقعیتو بهشون میگم اگه معمولی باشه اصلا جواب نمیده ولایک هم نمیکنه فقط جواب لایک برا اونها ...

بابا کاش ایگنور کنن، بهش میگم معمولی ای ریج میکنه میگه عقده ای هستی و چش‌ نداری داشته های مردم رو ببینی😐😐

اتفاقا با مزه بود😂بی خیال خواهر

آخه یه طوری هم تهدید میکنه انگار درآمد من از این تاپیکه و با گزارش زدنش و تعطیل شدن این تاپیک، من دیگه ب خاک سیاه میشینم😐😂

خب مثلا تاپیک تعطیل شه چی میشه؟😐🤷🏻‍♀️

آخه یه طوری هم تهدید میکنه انگار درآمد من از این تاپیکه و با گزارش زدنش و تعطیل شدن این تاپیک، من دی ...

وای چقدر منه اخلاقت...نسبت به اکثر چیزا واکنشم اینه ...خوب که چی؟؟😂هیچیم برا از دست دادن نداریم🤣