2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سطح ناخون منو 

اصلا حس نمیشه چیز اضافه ای رو انگشتمه انگار ناخون خودمه انقد صافه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اسم دخترت رو بزار رز    

نرسی عزیزم 😘حتما میزارمش تو لیست اسمام

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ببین سطح ناخون منو  اصلا حس نمیشه چیز اضافه ای رو انگشتمه انگار ناخون خودمه انقد صافه

آره .. خیلی خوشگل شده مال شما.. 😍😍😍

من ناخون بدون رنگ دوست دارم.

فقط کمی واسه ی زیباییش براق کننده بزنی 🥰

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
آره .. خیلی خوشگل شده مال شما.. 😍😍😍 من ناخون بدون رنگ دوست دارم. فقط کمی واسه ی زیباییش براق کن ...

خودمم این کاشتمو از همه بیشتر دوست دارم😍 اصلا معلوم نبود کاشته گاهیم ی لاکی میزنم تنوع بشه

یعنی زشت شده خودم خیلی ذوق داشتم که

زشت نشده خیلی.. ولی کمی تو ذوق میزنه 🙁

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌