2777
2789

من همیشه حسرت میخورم حس میکنم خیلی بدبختم و همه خوشبختن وهمه چی دارن آخه اینجور نیست ک بگم شاید مشکلات داره طرف میشناسم خودشم قبول میکنه مشکلی نداره. حس، میکنم اینکه میگن همه مشکلات تو زندگی دارن اشتباهه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی اوقات اینجوریم ولی خب به چیزایی که دارم فکر میکنم ممکنه اونا ظاهرشونم خوب باشه از کجا میدون ...

خب وقتی ی نفرو میشناسی از زندگیش خبر داری خودشم قبول میکنه دیگه مشخص نیست

همه مشکل دارن فقط بعضیا براشون سنگینه بعضیاذهم نه من به شخصه ببینی هم خود خواهر بردارم میگن برو خدا شکر کن مشکلی نداری خاک تو سرت ولی فقط من میدونم چه دردی تو دلمه ( به خاطر رازی که دارم )  منم در ظاهر آدم بی مشکلیم

همه مشکل دارن شاید مفهوم مشکل از نظر سما چیز دیگه ای  چرا باید حسرت بخورم؟؟؟

میگم که طرف خودش، میاد میگه ندارم واقعا اینجوری نیست همه مشکل ندارن این فقط حرفیه ک برا دلخوشی میزنیم

خب وقتی ی نفرو میشناسی از زندگیش خبر داری خودشم قبول میکنه دیگه مشخص نیست

نه کی گفته مشخصه من نصف فامیلامون پولدارن بدون هیچ دغدغه ای ( بعد که میری تو زندگیشون میبینم مثال : پسر عمم وکیله پولدااااار عجیب غریب ولی آرامش ندارن برای رسیدن به پول بیشتر اینم خودش یه جور بیماری روانیه

میگم که طرف خودش، میاد میگه ندارم واقعا اینجوری نیست همه مشکل ندارن این فقط حرفیه ک برا دلخوشی میزنی ...

خوب اصلا مشکل ندارن باز چرا باید حسرت بخوریم 

اول دلیل حسرت خوردن برای خودت تشریح کن