2777
2789
عنوان

بعضیا چرا زوداین حرفارومیزنن؟

378 بازدید | 25 پست

بعضیا هستن تا میگی شوهرم اینجوریه اونجوریه فوری میگن طلاق بگیر،نمیدونم این آدما ازدواج کردن یانه حتماازدواج نکردن مگه انقدرزندگی آسونه که تقی به توقی بخوره آدم طلاق بگیره،اصلامگه طلاق راحت وآسونه؟بابابخدازندگی اونی نیست که باکوچکترین اشتباه طلاق بگیری،کاش اون آدماروببینم که بعدازدواج وبچه دارشدن چطوره زندگیشون،مگه نه اینکه مادربخاطرلچه اش ازهمه چیزمیگذره حتی خوشی خودش؟مادرنشدن که ببینن بچه هاحتی یه بابای بد رو ترجیح میدن به نداشتن بابا،همه که بدهمیشه بدنیستن شایدبعضی وقتا بعضی اخلاقابدباشه اما جای دیگه یه سری اخلاقاهستن که باعث میشن اون اخلاق رونادیده بگیری،مگه آدمامخصوصازنا کاملاکه مردجماعتم کامل باشه؟من از مردهادفاع نمیکنم اما ازمادربودن دفاع میکنم اما از زن بودن وزندگی ساختن دفاع میکنم اما از تحمل سختی هادفاع میکنم تاحد وحدودی بایدتحمل کنی اگه دیدی نشد اگه دیدی نمیشه اونوقت راه چاره طلاقه بابا باورکنین طلاق آخرین راهه نه اولینش

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که میگه طلاق بگیر یک مشت بچه هستن تو سایت که تجربه ندارن

یا عده ای عقده ای 

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
نمی دونم ولی من نظرم اینه از مرد دست بزن دار حتما باید طلاق گرفت

مردی که اعصابش فقط برازن خوردبشه ولی بابقیه خوب باشه آره ولی مردی که واقعاعصبی باشه حتی سرخواهرومادرخودشم دادبکشه عصبانی شدنی باید راه درمانشوپیداکنی حتی اگه این وسط زن روبزنه ازتحریک کردنش باید دوری کنی،البته بعضی لزمردابی دلیل میزنن که اون قضیه اش فرق داره

اکثر  اینایی ک میگن طلاق  اگه صد برابر بدترم شوهرشون سرشون بیاره طلاق نمیگیرن ولی میپرن به بقیه طلاقو توصیه میکنن

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

آره متاسفانه

زندگی شوخی نیست که 

تو فضای مجازی هم متاسفانه یه عده افراد نظراتی میدن که باعث نابود شدن یه زندگی میشه که هیچ چیز ازش نمی دونن

کاش هیچ کس غمگین نباشه....
اونی که میگه طلاق بگیر یک مشت بچه هستن تو سایت که تجربه ندارن یا عده ای عقده ای 

فک کن طرف هییییچ اطلاعی از زندگی اون کاربر نداره حتی نمیدونه کی مقصره میگه طلاق بگیر 

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 
اکثر  اینایی ک میگن طلاق  اگه صد برابر بدترم شوهرشون سرشون بیاره طلاق نمیگیرن ولی میپرن به ...

واین باعث میشه اونی که الان حالش بده به جای راه حل درست طلاق رو راه درست بدونه متاسفانه😑😑😑

واین باعث میشه اونی که الان حالش بده به جای راه حل درست طلاق رو راه درست بدونه متاسفانه😑😑😑

دقیقن میان اینجا نظر میپرسن آخه این چ کاریه