2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت..ازمایش منفی🤨🤨🤨

224 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من چارشنبه ی بیبی چک مدیکور زدم مثبت شد فرداش ی مارک دیگ زدم منفی شد پس فرداش دوباره مدیکور زدم مثبت شد همونروز از دادم منفی بود فرداش دوتا بیبی چک همزمان زدم مدیکور مثبت و اونیکی منفی شد..گیج شدم ینی مدیکور انقد خطا داره؟

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

ازمایش درسته دیگه .بی بی چکو بیخیال

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا ی مارک بیبی چک انقد خطا داره؟ جواب مثبتش همون لحظه اول میوفتاد

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
عزیزم تست نمک بکن ببین بارداری یا نه،،تمام

تست نمک چیه

چن نفرم گفتن شاید ازمایشگاه اشتباه کرده..گیج شدم بخدا

اخه چرا ی مارک بیبی چک انقد خطا داره؟ جواب مثبتش همون لحظه اول میوفتاد

نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده ولی وقتی من اقدام کردم ماه اولم که بوپ هرچی بی بی چک مدیکور میزدم حتی ی هاله ام  ننداخت و حامله نبودم و ماه بعدش که ۸ روز حتی مونده بود به موعدم زدم هاله کمرنگ انداخت و حامله بودم 

چن نفرم گفتن شاید ازمایشگاه اشتباه کرده..گیج شدم بخدا

چندروز از موعدت گذشته؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده ولی وقتی من اقدام کردم ماه اولم که بوپ هرچی بی بی چک مدیکور میزدم ح ...

جاریم میگ شاید دو سه هفتت باشه ک ازمایش معلوم نکرده..الان نمیدونم مارک مدیکور خیلی دقیقه ک زود تر از ازمایش گفته یا کلا خرابه ک س تا بیبی چک مثبت ب من داد😂😂

نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده ولی وقتی من اقدام کردم ماه اولم که بوپ هرچی بی بی چک مدیکور میزدم ح ...

قبلا هم ازین مارک لستفاده کردم هیچوقت مثبت کاذب نداشت

چندروز از موعدت گذشته؟

من تنبلی تخمدان دارم پریودم چنماهیه قطع شده ماه قبل یکی دوبار جلوگیری نداشتم میگم شاید حامله ام نمیدونم

تستس نمک چیه

لیوان یکبار مصرف وردار یه قاشق نمک بریز توش بعد ادرار صبحگاهی داخل لیوان ،،اگه بعد از چند دیقه داخل ادرار توده گلوله گلوله سفید دیدی بارداری،،،اگه ادرار تغییری نکرد عدم بارداریه

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭