2777
2789
عنوان

مهریه ندارم ☹️☹️☹️

351 بازدید | 14 پست

دوستای عزیزم این تاپیک رو برا این میزنم که باهاتون درد و دل کنم، دو تا بچه دارم، مهریه م رو چند سال پیش برا حفظ زندگیم بخشیدم، امسال خیلی اتفاقی دست شوهرم برام رو شد که با کسی ه، عکسشون رو دیدم با حلقه ست، البته هر چی خودم م رو به درو دیوار زدم نگفت که کیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طلاق ترسی ندارم، کاش الان قبول می‌کرد و طلاقم میداد میتونستم برم سر کار و زندگی خودم و بچه هام رو بچرخونم، ولی الان طلاقم نمیده هر کاری میکنم و میدونم که به خاطر بچه هاست چون کوچیکن

برای خودت کاری دست و پا کن مثل ارایشگری یا هرچیزی مستقل شو و پولاتو جمع کن 

حداقال کاری که میتونی بکنیه

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    
چرا بخشیدی 

یه جورایی مجبور شدم، چون اونموقع مشکل تو زندگیم پیش اومده بود میگفت مهریه تو ببخش، منم اونموقع برا اینکه جدا نشیم فقط و فقط به خاطر خانوادم چون میدونستم چقدر مشکل دارن تو زندگیشون، میدونستم با طلاق من چقدر تو فامیل سرشکسته میشن، ولی الان خانوادم اون مشکلات رو ندارن دیگه خیالم از بابت شون راحته 

برای خودت کاری دست و پا کن مثل ارایشگری یا هرچیزی مستقل شو و پولاتو جمع کن  حداقال کاری که میت ...

متاسفانه تو آرایشگری استعداد ندارم خودم کارشناس یکی از رشته های بیمارستانیم ولی چون تو شهر غریبم بخاطر بچه هام نمیتونم برم سر کار، بیمارستان شیفتیه 

خانمهای مجرد سایت تورو خدا تو سن پایین ازدواج نکنین، تورو خدا ازدواج میکنین مشکلات رو نریزین تو خودتون فقط بخاطر مراقبت از خانوادتون، من اگه از اول خانوادم در جریان مشکلات زندگیم بودن اینطوری نمیشد، 

یعنی فقط خودتون دوتایی بودین.؟؟؟ چقد بد .من شنیده بودم .چون کاره غیر عرفی هست وممکنه بزور دخترو بیا ...

رضایت پدر لازم نیست بعضی جاها اجبار میکنن چون از دردسر های بعدش میترسن