2777
2789
عنوان

يعني باردارم؟؟

347 بازدید | 25 پست

سلام خانم ها 

من ٣٢ سالمه كارمندم و يه پسر ٢ساله دارم

هميشه پريودم ٢٨ روزه و منظم بوده

الان ٥ روز از موعدم گذشته

بي بي چك منفيه، آز بنا هم دادم ٢.٦٨ هست كه منفي به حساب مياد امروز رفتم دكتر گفت تا ١٠ روز صبر كن دوباره تست بده سونو واژينال هم بده اگر هر دو منفي بود آمپول بزن كه پريود شي

علائمي كه داشتم ٢ ٣ روز بعد تخمك گذاري چند قطره خون شفاف ازم رفت ٢ ٣ روز بعدشم به مدت ٢روز لكه بيني قهوه اي داشتم

سردرد و سرگيجه خيلي شديد و خستگي و بيحالي زياد و  الان هم درد زيرشكم.

من واقعا گيج شدم😩😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید  همون کاری دکتر گفت کنی 

فقط با آزمایش میتونی بفهمی

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

نه گلم نیستی. شاید عفونتی چیزی داری. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

اگرم باردار باشی احتمالا پوچه. با این عدد بتا و لکه بینی و ...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
عقب افتادن پریودتون چه ربطی به کارمند بودنتون داره

منظورش اینه شرایط بچه نداره. کارمنده و بچه دوساله داره.