2777
2789
عنوان

مانتو مهمانی از کجا میخرید ؟

220 بازدید | 14 پست

چرا هیچ مانتو قشنگی نیست ؟؟؟ 

همه مانتوهای تابستانه شده مدل کتی و پیراهن خیلی کوتاه یا خیلی بلند جلوبسته ...

مدل های پیراهن کوتاه فقط برای بیرون رفتی خوبه که اونم حتما باید با شلوار گشاد پوشیده بشه ، یعنی جوری شده که مخصوص هر مانتو باید شلوار جداگانه بخریم.

مانتوهای خیلی بلند و عبایی هم خوشم نمیاد .

شما برای مهمانی چی می پوشید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونی اگه خودمونی باشه تاپ یا پیراهن کوتاه رسمی تر باشه شومیز و شلوار یا پیراهن بلند یا بلوز و دام ...

خب برای رفتن به مهمونی که تاپ و پیراهن کوتاه نمیپوشی ، منظورم موقع حرکت از منزل به سمت مهمانی هست

خب برای رفتن به مهمونی که تاپ و پیراهن کوتاه نمیپوشی ، منظورم موقع حرکت از منزل به سمت مهمانی هست

الان اکثرا کت میپوشم

کسی مانتو نمیگیره دیگه معمولا

یا از این سه تیکه ها بگیر اگه با حجابی تو مهمونی اونام خوشگلن

مانتو ها هم مشکی هستن ؟؟؟ 

نه عزیزم،یاسی و طوسی و مشکی از جنس مازراتی برای فصل های گرم و دو تا کت سوییت به رنگ های سرخابی و آبی آسمانی هم برای فصول سرد دارم دیگه با کیف هم رنگ شون یا کیف و کفش مشکی ست میکنم

متاهل هستی یا مجرد ، آخه من مجرد بودم اینطور بودم ، الان نه 

متاهلم منم شوهرم گیره خیلیم گیره منظورم ازکوتاه تا سرزانو وبالازانو منم مجردبودم عشق میکردم براخودم شلوارکوتاه مانتوکوتاه همه موهام بیرون الان دیگ ن باید سرسنگین باشم

یعنی با همه این رنگ مانتوها میشه  شلوار مشکی پوشید ؟ قشنگ میشه؟

من اکثرا با مازراتی بگ مشکی میپوشم ولی خوب گاهی هم جین جذب میپوشم،بستگی به کفش هم داره،چون کتونی لژدار دارم معمولا بگ میپوشم که لژش تو دید نباشه،جین جذب طوسی و آبی ومشکی هم دارم که با کفش پاشنه دار مجلسی میپوشم