2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید گوشی

209 بازدید | 13 پست

سلام

بنظرتون با 6تومن A13بگیرم یاredmi10یاM22???

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۶ تومن a32هم میتونی بگیری

فک میکنم بیشتر باشه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

A32هم میتونی بگیری

شیائومی نگیر فقط

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
فک میکنم بیشتر باشه

فقط دویست سیصد تومن بیشتره ولی عوضش صفحه نمایش خیلی عالی داره اما پردازندش برای بازی و کارای سنگین مناسب نیست.

A23هم جدید اومده تو همین رنج قیمته اونم مشخصاتش خوبه ولی صفحه نمایشش در حد ۳۲ نیست

فقط دویست سیصد تومن بیشتره ولی عوضش صفحه نمایش خیلی عالی داره اما پردازندش برای بازی و کارای سنگین م ...

ممنون از راهنماییت