2789
عنوان

طلاق

154 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من تصمیم گرفتم طلاق بگیرم تازه ازدواج کردم هنوز اقدام نکردم منو از خونه بیرون کرده و حدود ۱۰ روزه کلا دنبالم نیومده بخاطر حرف پدر و مادرش میترسم ب جهیزیم آسیب برسونه کیا تا حالا طلاق گرفتن میتونن اطلاعاتشون در این مورد رو بگن ؟ 

مهریه میشه گرفت ؟ 

می‌تونه ب جهاز آسیب برسونه 

از خونه پدریم طلا برده بودم اونم ازم گرفته میشه اونو پس گرفت ؟ 

و اینکه بهش ضامن شدم کارمنده مشکل ساز هست برام ؟ 

اگه کاغذ جهازیتو داری میتونی همشو بگیری 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرداد جهیزیه بزن از خدمات قضایی اگه سیاهه داری اونو ببر اگه نداری و جهیزیه رو انکار کنه شاهد میبری

در مورد طلا فاکتور داری به اسم خودت باشه و اثبات کنی شاید بتونی پس بگیری

اگه کاغذ جهازیتو داری میتونی همشو بگیری 

کاغذ دارم میترسم خراب کنه وسایل ها رو ولی تازه ازدواج کردم ۵ ماهه همه چی تازه هست فیلم هم دارم ولی میترسم به وسایل ها آسیب برسونه 

چرا بیرون کرده اگه دوس نداری نگو، چه بد😑 میشه شما پیش قدم نشید بر اطلاق، صبرکنیددرست شه

پدرم فوت کرده مادرم ازدواج مجدد کرده شوهرم شب شیفت بود گفتم مامانم بیاد یبارم بمونه خونه ما اجازه نداد دعوام شد از خونه بیرون کرد 

استرداد جهیزیه کن ولی اگه خسارت بزنه کاریش نمیتونی بکنی در مورد طلا هم اگه ثابت کنی که اون برده میتو ...

استرداد جهیزیه ب چه معنی هست تاثیر گذاره ؟ براش زنجیر خریدم فیلمش هست و فاکتورش چطوری میتونم ثابت کنم ؟ 

استرداد جهیزیه ب چه معنی هست تاثیر گذاره ؟ براش زنجیر خریدم فیلمش هست و فاکتورش چطوری میتونم ثابت کن ...

عزیزم یعنی اینکه جهزیته رو از خونه اون اقا بیاری بیرون در مورد زنجیر هم میتونه ادعا کنه که بعدا بهت پس داده ولی بازم با یه وکیل صحبت کن

کاغذ دارم میترسم خراب کنه وسایل ها رو ولی تازه ازدواج کردم ۵ ماهه همه چی تازه هست فیلم هم دارم ولی م ...

عزیزم سیاست داشته باش

به خانوادت بکو ببرنت برا اشتی یا زنگ بزنن ک بیاد حرف بزتیین بعد باهاش اشتی کن هر جور شده.یه زمان دوماهه ب خودت بده دپ اون تایم با وکیل صحبت کن.طلا هاتو از تو خونش ببر خونه مامانت.اگه پسنداز میتونی جمع کن.اگه قصدت جدیه اصلا بهش نگو و حتما با وکیل بدون اینکه چیزی بفهمه مشورت کن.من همسرم شغلش جوریه ک هرروز با این جور مسایل درگیره. مطمنم اینجوری پیش بری خیلی موفق تری تا اون مدلی ک گفتی.

کاغذ دارم میترسم خراب کنه وسایل ها رو ولی تازه ازدواج کردم ۵ ماهه همه چی تازه هست فیلم هم دارم ولی م ...

اگه کاغذ داشته باشی باید همشو سالم تحویل نده 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
عزیزم سیاست داشته باش به خانوادت بکو ببرنت برا اشتی یا زنگ بزنن ک بیاد حرف بزتیین بعد باهاش اشتی کن ...

ایول راه حل خوبی بود