2777
2789

بچه ها من احتمالا اواسط شهریور برم تور برم ترکیه ، یه چمدون صورتی خوشگل خریدم ، یه کوله ی صورتی 

کتونی سفید از این اسپرت وارداتیا هست لژ دارا قراره بگیرم 

شما بیاید بگید واسه سفر تفریحی به استانبول لباس چی بخرم اگه عکس دارین بدین ایده بگیریم . دختر بروز و اهل تیپیم. با توجه به هوا و فرهنگ مردم ترکیه پیشنهاد بدین چی بخرم؟ کلا چیا ضروریه واسه سفر هفت روزه ؟ نکته ایی تجربه ایی دارین بگین . لطفا هرکی قصدش توهینه ریپلای نکنه . نگید خودت باید بدونی چی بپوشی و ..‌. من فقط میخام ایده بیشتر بگیرم

راستی بچه ها استیکر روی چمدون و پیکسل و دسته کلید خوشگل هم دوس دارم بگیرم واسه کوله و چمدونم . یه بطری آبی اسپورتیا گرفتم و یه ظرف کوچیک غذا

خوش بگذره😍😍😍

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت

Favourite:travel,tennis,medical,fashion and style, money, animals,modeling,fashion designer, instagram, you tube, love, good life,kindness,bravery,work,food,s, globe trotter,actress,book,movie, ,cars, music,dance, happiness,writer,strong girl, feminist, painting,photography,technology, phone, laptop,beauty and big house, america   hahaha
عزیزم خوشبگذره بهت😍❤️❤️ از ذوقت منم ذوق کردم😍❤️😂

الهی عزییییییزم خیلی وقته کسی ذوقمو نکرده بود 😍🙈❤️💜انشالله بزودی خودت چمدونتو  ببندی من ذوقتو کنم😂🌹

الهی عزییییییزم خیلی وقته کسی ذوقمو نکرده بود 😍🙈❤️💜انشالله بزودی خودت چمدونتو  ببندی من ذوقت ...

فدات بشم منننن😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

منم با شوهرم سه سال پیش رفتیم خیلی خوش گذشت😍😍 

کلا یه هفته موندیم 

یه کتونی سفید پوشیده بودم با یه بادی یاسی رنگ و یه شلوار جین ساده 

چمدونمم مشکلی ساده بود 

بعدش رفتم کلییی لباس خریدم😁😁 دیگه هی از همونجا میخریدم‌ میپوشیدم 

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

تو این گرمام سعی کن یه نیم تنه بپوشی یا یه تاپ چون خیلی گرمه 

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
منم با شوهرم سه سال پیش رفتیم خیلی خوش گذشت😍😍  کلا یه هفته موندیم  یه کتونی سفید پوشید ...

ای جااااااان چه تیپ قشنگی داشتی ، میشه تجربه ایی داری بگی ، از آژانس بلیط گرفتی یا با تور گلم ؟ میخام به صرفه بلیط بگیرم . چمدون چیا بستی 😍😍