باردارم روزای آخرمه خواهرم تو این ۹ماه بارداریم حتی یه بارم دعوتم نکرده یا چیزی درست کنه بفرسته یا بیاد یه سر بزنه بهم😭دلم گرفته ازش فرقی به حالم نداشت اگه خواهرم نداشتم💔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرمم که یه سره درگیر مشکلات خودشه جوونه ها ۴۵ سالشه تاحالا یکبار نشده بیان کمک حالم کاری برام انجام دادن چند روزه دارم خونه تکونی میکنم😥هر روز من باید زنگ بزنم حالشم بپرسم مگه اینکه ۴،۵روز خبری ازم نشه زنگ بزنه
شاید اونم مشکلات خودشو داره حالا بقیه ماه ها که دعوت کرده ببخش به اونا واااا
مشکلات که همیشه هست عزیزم ولی بالاخره تو این ۹ ماه چند روزی پیش میاد آدم وقت داشته باشی بهم دیگه سر بزنی ،من ازون کوچیکترم موقع بارداریش یکسره بساط ترشی و مربا براش میفرستادم ،تو اسباب کشیش کل کف خونشو براش جوهرنمک زدم و کلی کار دیگه....
دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین....
بخدا از وقتیکه باردار شدم یه شام ساده دعوت نکرده یه بار فقط خودم رفتم اونجا شوهرم مسافرت بود وسایل لازانیا گرفتم گفتم درست کن دورهم خودیم هممون مادر و خواهر و....اونم که خودم وسایل برده بودم و خودم درخواست کردم