2777
2789

تنبلی تخمدان شدید دارم

قبلا با متفورمین پریود میشدم

الان متفورمین هم کارساز نیست

دکتر مدروکسی پروژسترون داده

بعد ۶ماه پریود شدم…فقط دو روز بود سیکلم

میخوام برای بارداری اقدام کنم…

حس میکنم اصلا تخمک گذاری ندارم…

تجربه مشابه داشتید؟؟؟

منم همین بودم. واسه بارداری لتروزول خوردم

دکتر به من کلومفین داد خوردم پنج روز روزی دوتا

ولی اصلا علایمی نداشتم

بدنم واکنشی نشون نداد

که بفهمم باعث تحریک تخمک و تخمک گذاری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم درگیر اندومتریوزم حتما پیج فلورا تاجیکی رو دنبال کن لابواشو ببین .پیج هایی ک اصلاح سبک تغذیه دارن و دنبال کن

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
دکتر به من کلومفین داد خوردم پنج روز روزی دوتا ولی اصلا علایمی نداشتم بدنم واکنشی نشون نداد که بف ...

لتروزول از اون خیلی بهتره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خودم درگیر اندومتریوزم حتما پیج فلورا تاجیکی رو دنبال کن لابواشو ببین .پیج هایی ک اصلاح سبک تغذیه دا ...

بیشتر از ۵ماهه که تحت نظر دکتر رژیمم

۲۰کیلو کم کردم

قند

نوشابه

کافیین و کلا گذاشتم کنار

۲ماهه دمنوش رازیانه میخورم

دوسین میخورم

بادکش کرم میکنم

زیر شکمم با روغن گرم میمالم گرم نگه میدارم

ولی دریغ از یک درصد تغییر

اصلا نه پریود میشم

نه علایم پریود دارم

نه علایم تخمک گذاری

هیچی

عزیزم چند دوره لتروزل خوردی؟ فقط همین قرص و خوردی؟ کار دیگ نکردی؟

بارداری اول شش ماه اقدام داشتم دو ماه آخر خوردم ک ماه دوم مصرف باردار شدم. بارداری دوم هم شش ماه اقدام داشتم ک از همون ماه اول اقدام خوردم و با لطف خدا باردار شدم. منم تنبلی داشتم هیچی تخمک نداشتم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بیشتر از ۵ماهه که تحت نظر دکتر رژیمم ۲۰کیلو کم کردم قند نوشابه کافیین و کلا گذاشتم کنار ۲ماهه د ...

بخدا قصدم تبلیغ نیس خودم تازه دارم این پیجو دنبال میکنم برو ی سر بزن اون لینکم ک دادم و ببین حتما...ببین غیر از اصلاح سبک زندگی چیزی کمکمون نمیکنه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
بارداری اول شش ماه اقدام داشتم دو ماه آخر خوردم ک ماه دوم مصرف باردار شدم. بارداری دوم هم شش ماه اقد ...

دکتر به من آمپولم نداده

خیلی نا امیدم…میترسم بیفتم به دکترا و نشه کلا

التماس دعا انشالله این ماه منم باردار شم

آیه ۳۲ سوره آل عمران رو ببند ب کمرت. بزن تو نت میاره

بخدا قصدم تبلیغ نیس خودم تازه دارم این پیجو دنبال میکنم برو ی سر بزن اون لینکم ک دادم و ببین حتما... ...

ممنون عزیزم ولی من بیشتر از پنج ماه تحت نظر طب سنتی زندگیمو عوض کردم اما هیچی تغییر نکرده