2777
2789
عنوان

لطفا چند لحظه بخونید…عدم تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 20 پست
دکتر به من آمپولم نداده خیلی نا امیدم…میترسم بیفتم به دکترا و نشه کلا

منم اصلا آمپول نزدم. من اولش رفتم دکتر گفت هیچی تخمک نداری وقتی سونوم رو دید گفت معلوم نیست ب راحتی باردار شی منم کلی گریه و... دیگم نرفتن دکتر اصصصصلا.زدم تو نت ک همین نی نی سایت رو آورد و خیلی ها نوشته بودن با لتروزول باردار شدن منم خودم رفتم از داروخانه خریدم خوردم. از همونجا با نی نی سایت آشنا شدم شش سال پیش

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ولی من بیشتر از پنج ماه تحت نظر طب سنتی زندگیمو عوض کردم اما هیچی تغییر نکرده

بدن با بدن فرق داره ممکنه زمان ببره.من چهار ساله از سقطم میگذره باردار نمیشم اندمتریوز دارم باید جنین فریز کنم بعد عمل اندو برم ای وی اف کنم اوضاعم خرابه اما ی ماهه شروع کردم اصلاح سبک تغذیه ان شاالله خدا کمکمون کنه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
منم اصلا آمپول نزدم. من اولش رفتم دکتر گفت هیچی تخمک نداری وقتی سونوم رو دید گفت معلوم نیست ب راحتی ...

مرسی از دلگرمیت خدا بچه هاتو برات نگه داره انشالله منم جواب بگیرم

بدن با بدن فرق داره ممکنه زمان ببره.من چهار ساله از سقطم میگذره باردار نمیشم اندمتریوز دارم باید جنی ...

انشالله به حق این ماه مشکلت برطرف میشه و زود زود مامان میشی

من الان ۲ساله اقدامم متاسفانه اصن پریود نمیشم

خیلیییی این در اون در میزنم

توکلم فقط بخداس

انشالله به حق این ماه مشکلت برطرف میشه و زود زود مامان میشی من الان ۲ساله اقدامم متاسفانه اصن پریود ...

ممنونم ان شاالله خداوند نظر لطفشو بیشتر کنه ب هممون

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....