دکتر به من آمپولم نداده خیلی نا امیدم…میترسم بیفتم به دکترا و نشه کلا
منم اصلا آمپول نزدم. من اولش رفتم دکتر گفت هیچی تخمک نداری وقتی سونوم رو دید گفت معلوم نیست ب راحتی باردار شی منم کلی گریه و... دیگم نرفتن دکتر اصصصصلا.زدم تو نت ک همین نی نی سایت رو آورد و خیلی ها نوشته بودن با لتروزول باردار شدن منم خودم رفتم از داروخانه خریدم خوردم. از همونجا با نی نی سایت آشنا شدم شش سال پیش
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم ولی من بیشتر از پنج ماه تحت نظر طب سنتی زندگیمو عوض کردم اما هیچی تغییر نکرده
بدن با بدن فرق داره ممکنه زمان ببره.من چهار ساله از سقطم میگذره باردار نمیشم اندمتریوز دارم باید جنین فریز کنم بعد عمل اندو برم ای وی اف کنم اوضاعم خرابه اما ی ماهه شروع کردم اصلاح سبک تغذیه ان شاالله خدا کمکمون کنه
همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....