2777
2789
عنوان

زبون دارا بیاین کمک😐😅

178 بازدید | 17 پست

سلام

من عمم واسش یه مشکلی پیش اومده، بعد خواهر شوهراش استوری گذاشتن تا بدی نکنی بد نمیبینی بدبختیای امروزت سزای بدی های دیروزته...عمم بخدا خیلی ادم خوب و مهربونیه وقتی تو جایگاه عمه من انقد دوسش دارم پس یعنی خیلی خوبه، بعدشم مهمونی گرفتن و عممو دعوت نکردن بی دلیل مهمونی بزرگ راه انداختن!

عمم گریه کرد گفت خیلیم مظلومه...چطور باید جواب اینارو بده

بش گفتم الان واست یه عکس نوشته پیدا میکنم بزا استوری خودشون میفهمن...

حالا بگید چ تیکه ای بندازه بشون؟

شما متن بگید من خودم میرم یه عکس نوشته ادیت میزنم درست میکنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

تا زمانی که بد نشی نمی‌فهمن که چقدر خوب بودی 

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی اصلا عین خیالشم نباشه به يه ورش هم اونارو حساب نکنه

بیخیال نیس

جواب نده میشینه غصه میخوره گناه داره

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بزار بدی دیدی بخاطر بدی هات بود 

خوبی دیدی بخاطر خوبیات 

ما نه بدیم نه خوب شما خوب باش ما یاد میگیریم 

یا بزاره دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت غصه نمیخوریم چون خدارو داریم 

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی