2777
2789
عنوان

یکی بهم بگه چکار کنم

83 بازدید | 12 پست

نه انگیزه درس خوندن دارم نه انگیزه زندگی کردن

و نه هدفی دارم. نمیدونم چکار کنم هیچکس حرف کمک کننده ای نمیزنه، یسال دیگه کنکور دارم و حس درس خوندن هم نیس، میخام درس بخونم ولی اصلن حوصلشو ندارم و هروقت به هر چیزی که به مدرسه مربوط میشه فکر میکنم دست خودم نیست استرس میگیرم ، کسی نمیدونه چکار کنم؟ 😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی است ، کمی استرس آینده رو داری . بقیه تو سن شما هم همینطورن. ولی بروز نمیدن.  نگران نباش ...

مشکل منم همینه همه چیز تو سرم بهم ریختست نمیتونم مرتب شون کنم نمیتونم برنامه بریزم

یسری مشکلات هستن که حل کردنشون از توان من خارجه و نمیزارن کارامو انجام بدم

مشکل منم همینه همه چیز تو سرم بهم ریختست نمیتونم مرتب شون کنم نمیتونم برنامه بریزم  یسری مشکلا ...

در مرحله اول روی کاغذ برنامه ریزی کن ، اینطور مغزت خالی میشه.

در مرحله بعد کمک بگیر.

رشته مورد علاقت نبود؟؟؟ ب زور رفتی؟؟ 

اجباری نبود فقط به هیچ چیز علاقه نداشتم و نمراتمم بالا بود رفتم پیش مشاور طرف زرتی گف برو تجربی بدرد تجربی میخوری مامان بابامم گفتن اگه نمیدونی چکار کنی خب برو تجربی، اینطوری شد که تو این رشته ام

اجباری نبود فقط به هیچ چیز علاقه نداشتم و نمراتمم بالا بود رفتم پیش مشاور طرف زرتی گف برو تجربی بدرد ...

اگر واقعا میبینی ب درس علاقه نداری و داری اذیت میشی ،تا دیپلم بخون 

برو ی حرفه خوب یاد بگیر 

خیاطی ارایشگری

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
اگر واقعا میبینی ب درس علاقه نداری و داری اذیت میشی ،تا دیپلم بخون  برو ی حرفه خوب یاد بگیر&nb ...

اره یسری چیزا تو مدرسه باعث شدن حالم از مدرسه بهم بخوره و بخاطر همین ناخوداگاه استرس میگیرم 

میخام لاقل درس بخونم برم سرکار تا خرج خودمو از رو دوش مامان بابام کم کنم