2777
2789

خسته شدم دیگه هیچی ازم نمونده دیگه جون ندارم یه لیوان آب نمیتونم بخورم دهنم تلخه مدام حالت تهوع دارم هیچی تو معده ام گیر نمیکنه به هیچ دارویی جواب نمیده شربت قرص آمپول اگه راه حلی غیر اینا دارید تو رو خدا بگید 

همدردیم

حامله ایی؟

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر اویشن و نمک طبیعی رو قاطی کن.

۳واحد اویشن یک واحد نمک.

سر سفره استفاده کن.

و قبل و بعدغذا کمی بنداز دهنت.

زنجبیل و اب عسل هم برا تهوع خوبه

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
باردارین؟ برای تهوع بارداری من موز میخوردم خیلی تاثیر داشت امتحان کنید

اره از همون هفته ۳ ویار شروع شده یک ماهه غذا نخوردم به زور یه گلابی در روز یا یه سیب اونم میاد بیرون خسته شدم تازه تو هفت هفته ام از همه چی متنفرم 

نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یه قرص متوکلپرامید بخور کم کم کنترل میکنه تهوع رو...من اوایل بارداری خوردم بهتر شدم نه اینکه کامل رفع کنه و راحت راحت بشی اما قابل تحمل میکنه

پودر اویشن و نمک طبیعی رو قاطی کن. ۳واحد اویشن یک واحد نمک. سر سفره استفاده کن. و قبل و بعدغذا کم ...

امتحان میکنم عزیزم غذا که یک کیلومتریش نمیتونم رد شم ولی با معده خالی میخورم‌

نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی یه قرص متوکلپرامید بخور کم کم کنترل میکنه تهوع رو...من اوایل بارداری خ ...

چون خیلی حالم بده داروهایی که میخورم فقط جلو استفراغ و میگیرن و اینجوری بدتره برام تهوع بیشتره اینم میرم میگیرم خدا کنه جواب بده 

اره از همون هفته ۳ ویار شروع شده یک ماهه غذا نخوردم به زور یه گلابی در روز یا یه سیب اونم میاد بیرون ...

نگوووووو....منم از ۴هفته شروع شد تهوع شدید و سوءهاضمه شدید و ضعف شدید.تا الان که هفته ۲۳ هستم هنوز دارم قرص های معده مصرف میکنم

نگوووووو....منم از ۴هفته شروع شد تهوع شدید و سوءهاضمه شدید و ضعف شدید.تا الان که هفته ۲۳ هستم هنوز د ...

پس چیکار کردین من خودم لاغر بودم الان خیلی بدتر شدم ضعف که شدید فقط با سرم زنده ام شما وزن اضافه کردین تو هفته های بالاتر چی میخوردین 

چون خیلی حالم بده داروهایی که میخورم فقط جلو استفراغ و میگیرن و اینجوری بدتره برام تهوع بیشتره اینم ...

نگران نباش امیدوارم جواب بده....اما اگر چیزی نمی تونی بخوری دکتر برو تا برات سرم و آمپول تقویتی بنویسه ،اینجور ضعیف شی و تهوع بیشتر میشه

فک کن من نمیخوردم تهوع داشتم میخوردم بازم تهوع به علاوه ترشی و نفخ شدید معده...یعنی فقط خودمو فحش میدادم...الانم حالاهم هست اما شدتش کم شده