2777
2789

خیلی ها من رو تو سایت میشناسن من دبیر غیر انتفاعی هستم بعد کار ما هم اینجوری که با چند تا مدرسه قرار داد می بندیم تا روزهامون پر بشه 

من تو خرداد قراردادهای امسالم رو بستم و تقریبا تایمم پر شد 

حالا مدرسه ای که ده سال باهاش همکاری کردم پارسال به خاطر مجازی بودن اینکه خیلی از تدریس مجازی خسته شده بودم اومدم بیرون دوباره زنگ پشت زنگ که بیا حداقل هشت ساعت در هفته به ما بده در صورتی که من کلا چهار ساعت خالی دارم 😐😐😐😐😐

ول کن هم نیستن 

یکی از مدارسی که اتفاقا اردیبهشت باهاشون قرارداد بستم رو همه میگن مدرسه خوبی نیست اذیت می کنه خود مدیر یه مدرسه دیگه ام گفت اونجا رو کنسل کن برو این مدرسه 

چون این مدرسه ای که الان میگه بیا و قبلا هم بودم جز مدارس برند منطقه است 

فقط دو مورد داره یکی اینکه من باید بزنم زیر قرارداد کتبی با اون مدرسه که خیلی حس بدی 

یکی اینکه این مدرسه معروف اندازه اون قبلی پول هم نمی‌ده استدلالش هم این شما اینجا اعتبار کسب می کنید 

والا من دیگه اعتبار نمی‌خوام 

ولی همه به زبون و غیر مستقیم میگن اونجا رو کنسل کن 

سرم داره میترکه 

بگو چهار ساعت خالی دارم اگه می‌خواین تا بیام 

من بودم تو همین قرار داد میموندم چون قول دادم 

اونا هم خیلی پر رو هستن که اینجوری با شما برخورد میکنن

حالا خودت هر چی صلاح میدونید 

ببخشید حقوق غیر انتفاعی چقدر در میاد؟؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو چهار ساعت خالی دارم اگه می‌خواین تا بیام  من بودم تو همین قرار داد میموندم چون قول دادم&nb ...

برای من که کل هفته رو اینجوری پر می کنم حدود هشت ملیون 

البته من دبیر اختصاصی هستم و مدرس کنکورم البته تو این مبلغ کنکور درس نمیدم اون اضافه بر ایناست ولی خوب یه کم به نسب همکارهام قرار دادم بالاست 

تازه قرار داد بالا هستم کل روزهای هفته میرم میشه هشت تومن 

سلام خانم.من یه جا فکر میکنم با شما درست صحبت نکردم.از رو‌عکس پروفایلتون حدس میزنم شما باشید.اگر چیزی گفتم‌که جسارت‌کردم‌عذر میخوام.😘😘

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

سلام خانم.من یه جا فکر میکنم با شما درست صحبت نکردم.از رو‌عکس پروفایلتون حدس میزنم شما باشید.اگر چیز ...

من یادم نمیاد چی بوده عزیزم ولی اسمت برام آشناست 

نه بابا مشکلی نیست این حرف ها چیه پیش میاد تو بحث و اینا 

برای من که کل هفته رو اینجوری پر می کنم حدود هشت ملیون  البته من دبیر اختصاصی هستم و مدرس کنکو ...

بنظرم کمه 

بیمه هم هستین؟

آخر چکار کردین ؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بنظرم کمه  بیمه هم هستین؟ آخر چکار کردین ؟

دیگه غیر انتفاعی همین کلا بیشتر از اینا نمیدن 

والا هنوز موندم از اونور اون مدرسه میگه من هشت ساعت می‌خوام که خالی ندارم از اینور هم به این مدرسه بگم نمیام کلا شونزده ساعتم خالی میشه یعنی باز هشت ساعت میمونه 

دیگه فعلا گذاشتم یه کم زمان بگذره به این مدرسه بگم نمی تونم تایم جور کنم والا یه جوری اصرار هم میکنن قشنگ آدم عصبی میشه 

دیگه غیر انتفاعی همین کلا بیشتر از اینا نمیدن  والا هنوز موندم از اونور اون مدرسه میگه من هشت ...

موفق باشی گلم