2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من مشاور پوست و مو برند تراست هستم. برند تراست کاملا گیاهی هس و تحت لیسانس سوئیس هسته. هم کیفیتش خیلی خوبه هم قیمتش. هر کی ام استفاده کرده راضی هسته این توضیحات کلیش. حالا توضیحات درآمدش چون تاپیک شما نیاز داره ک روش کسب درآمدشم بگم. اول این ک نیاز ب سرمایه نداری ک بخواهی یک هزینه ای کنی. شاید بقیه شرکت ها ب گونه ای باشه ک شما باید یک مبلغی رو سفارش محصول انجام بدی بعد برای این ک رو دستت نمونه اقدام ب فروشش کنی فروشش باید ب دوستات درخواست بدی ک بیا بخر. ولی برند تراست بدون سرمایه گذاری هس و نیاز نداری مبلغی بزاری و محصول بخری شما تبلیغات محصول و استوری می کنی هر کس ک در جریان کیفیت محصول باشه و احساس نیاز کنه خودش میاد و ازتون تقاضا می کنه و شما مشاوره میدین. و مورد بعدی این ک چند جور کسب درآمد داره ک همش باهم انجام میشه یعنی از چند روش. یکیش این ک محصول با قیمت مصرف کننده برای مشتری یک مبلغی هس و قیمت خرید شما تو سایت یک قیمت دیگه و اینجا ب صورت نقدی براتون سود در نظر گرفته شده و در کنار این هر محصول امتیازی داره ک ب ازای هر امتیازی ک کسب کردین ماه ب ماه براتون پورسانتم واریز میشه. اگر تمایل ب همکاری داشتین می تونین درخواست دوستی بدین تا ارتباط بگیریم