2777
2789
عنوان

صدای پیرمرد یا پیرزن

86 بازدید | 5 پست

کسی مامانبزرگش یا پدر بزرگ یا خودش میتونه یه تیکه دیالوگ بازی کنه؟استاد بازیگریم گفته یه فیلم درست کنم راجب زنای روستا و رمال ها و ف‌ال و اینجور چیزاست 

بعد تیکه فیلم باید صدای طبیعی باشه بچسبونم بهش

کسی اگر میتونه درخواست بده متن رو بهش بدم

اگر استادم قبولم کنه و به کارگردان معرفیم کنه شیرینی میدم 😄😍❤

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس بازیگری میری یا کارگردانی؟

سلفژ صدا و بازیگری و کارگردانی باهم

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

سلام استارتر خوبی؟

من الان این تاپیک رو دیدم

میشه بپرسم کدوم شهری؟  کلاسی که میری چطوریه؟  به نتیجه ای هست رسیده؟

میشه لطفا جوابمو بدی

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱