2777
2789
عنوان

برای کلاس بازیگریم

80 بازدید | 6 پست

نیاز دارم به یه صدای پیرمرد یه تیکه دیالوگ بگه

پدر بزرگای خودم فوت شدن کسی هست بیاد خصوصی متن رو بگم بتونه بده پدربزرگش یا یه پیرمرد به هرحال برام بخونه🥲🙏

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
یه رفیق دارم صداش خیلی کلفته مثل پیرمرداس میخوای بهش بگم؟!😅

طبیعی میتونه در بیاره؟😍😶

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دیگه باید ببینی صداش به دردت میخوره یا نه

یه متن بدم رو تا ساعت ۶  ۷بی زحمت میتونه برام به لحن پیرمرد بخونه و اروم اروم

هم پیرمرد بخونه هم پیر زن ببینم هرکووم بهتر بتونه در بیاره شرمنده ها اگر قبول شه حتما شیرینی داره

ببین یه رماله باید ایشون نقشش رو در بیاره

یه متن بدم رو تا ساعت ۶  ۷بی زحمت میتونه برام به لحن پیرمرد بخونه و اروم اروم هم پیرمرد بخو ...

پیرزن رو که بعید بدونم،مگه اینکه بدم یکی دیگه بخونه اما بنظرم صدای خودش ب رمال میخوره 

بفرست بهش میگم ویس بده

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
پیرزن رو که بعید بدونم،مگه اینکه بدم یکی دیگه بخونه اما بنظرم صدای خودش ب رمال میخوره  بفرست ب ...

دعوت دادم قبول کن