پدر بزرگای خودم فوت شدن کسی هست بیاد خصوصی متن رو بگم بتونه بده پدربزرگش یا یه پیرمرد به هرحال برام بخونه🥲🙏
حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
یه رفیق دارم صداش خیلی کلفته مثل پیرمرداس میخوای بهش بگم؟!😅
طبیعی میتونه در بیاره؟😍😶
حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه متن بدم رو تا ساعت ۶ ۷بی زحمت میتونه برام به لحن پیرمرد بخونه و اروم اروم
هم پیرمرد بخونه هم پیر زن ببینم هرکووم بهتر بتونه در بیاره شرمنده ها اگر قبول شه حتما شیرینی داره
ببین یه رماله باید ایشون نقشش رو در بیاره
پیرزن رو که بعید بدونم،مگه اینکه بدم یکی دیگه بخونه اما بنظرم صدای خودش ب رمال میخوره بفرست ب ...
دعوت دادم قبول کن