2777
2789
عنوان

بهترین مهندسی برای خانوم ها؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر رشته من مهندسی پزشکیه ، بازار کار خوبی داره، اگه دانشگاه خوبی باشی و از طریق استادا به جایی معرفی بشی یا برای کارآموزی بیمارستان یا شرکت بری میتونی همونجا مشغول به کار بشی ، تا چند سال پیش بازار کار خوب نبود ولی الان که بیشتر خودمون تولید میکنیم شرایط بهتره...برای مهاجرت هم خیلی خوبه 

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   

مکانیک نرو

درسای خیلی سخت

توی صنعت هم اگه بخوای وارد شی ساعت کاری بالا و سرو صدای خیلی زیاد جوری که ادم دیوونه میشه . اکثرا اقایون رو هم برای کارهای صنعتی میگیرن

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

مکانیک نرو درسای خیلی سخت توی صنعت هم اگه بخوای وارد شی ساعت کاری بالا و سرو صدای خیلی زیاد جوری ک ...

ولی رشته ی بسیار جذاب و قشنگیه

باید علاقه داشته باشی

ببینم خودت به چه رشته ای علاقه داری

عمران من شنیدم خیلی راحته

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

جنسیتی نیست اصلا  چون اگه بازار کار تقریبا خرابه واسه هر دو جنسیته،تو مهندسی سخته کار پیدا کرد ...

نه خدایی آگهی های استخدام بیشتر نیروی مرد میگیرن متاسفانه

ینی میشه منم تاپیک قبولی دانشگاهمو بزنم؟ :)) 
نه خدایی آگهی های استخدام بیشتر نیروی مرد میگیرن متاسفانه

از تو آگهیا نباید شغل پیدا کرد شرایط همشون مزخرفه

از طریق استادا یا محل کارآموزی یا شرکتای دانش بنیان

واسه همین همیشه میگم حتما دانشگاه خوب مهندسی بخونین که اساتیدش تو صنعت حضور داشته باشن.

منم از طریق استادم کار پیدا کردم

و واقعیتش پوزیشنای شغلی خوبو تو آگهیا نمیزنن تو آگهیا فقط یکیو میخوان بیگاری بکشن ازش

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
استارتر رشته من مهندسی پزشکیه ، بازار کار خوبی داره، اگه دانشگاه خوبی باشی و از طریق استادا به جایی ...

میشه ی توضیح کوتاه ومختصر درمورد رشته ات بدی؟؟

کاربری دوم👨‍🦯👨‍🦯