2777
2789

لایکم کن 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مشاور پوست و مو برند تراست هستم. برند تراست کاملا گیاهی هس و تحت لیسانس سوئیس هسته. هم کیفیتش خیلی خوبه هم قیمتش. هر کی ام استفاده کرده راضی هسته این توضیحات کلیش. حالا توضیحات درآمدش چون تاپیک شما نیاز داره ک روش کسب درآمدشم بگم. اول این ک نیاز ب سرمایه نداری ک بخواهی یک هزینه ای کنی. شاید بقیه شرکت ها ب گونه ای باشه ک شما باید یک مبلغی رو سفارش محصول انجام بدی بعد برای این ک رو دستت نمونه اقدام ب فروشش کنی فروشش باید ب دوستات درخواست بدی ک بیا بخر. ولی برند تراست بدون سرمایه گذاری هس و نیاز نداری مبلغی بزاری و محصول بخری شما تبلیغات محصول و استوری می کنی هر کس ک در جریان کیفیت محصول باشه و احساس نیاز کنه خودش میاد و ازتون تقاضا می کنه و شما مشاوره میدین. و مورد بعدی این ک چند جور کسب درآمد داره ک همش باهم انجام میشه یعنی از چند روش. یکیش این ک محصول با قیمت مصرف کننده برای مشتری یک مبلغی هس و قیمت خرید شما تو سایت یک قیمت دیگه و اینجا ب صورت نقدی براتون سود در نظر گرفته شده و در کنار این هر محصول امتیازی داره ک ب ازای هر امتیازی ک کسب کردین ماه ب ماه براتون پورسانتم واریز میشه. اگر تمایل ب همکاری داشتین می تونین درخواست دوستی بدین تا ارتباط بگیریم 

سلام بله تازگی باهاشون مشغول به کار شدم. شما هم با ایشون کار می کنید؟

قبلا کار می کردم با ایشون 

الان نمی دونم تعرفه ها چطوره عزیزم

شما چند کلمه ای می نویسید و چند تومن؟

موفق باشید.

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
قبلا کار می کردم با ایشون  الان نمی دونم تعرفه ها چطوره عزیزم شما چند کلمه ای می نویسید و چند ...

سلامت باشین. محتواهام ۴۰۰ کلمه ای هستش ولی در مورد محصولات نیست، بیشتر در مورد بازاریابی و فروشه و دونه ای ۳۲ تومن. شما چرا ادامه ندادین؟

سلامت باشین. محتواهام ۴۰۰ کلمه ای هستش ولی در مورد محصولات نیست، بیشتر در مورد بازاریابی و فروشه و د ...

من یه دوره ای رو مرخصی گرفتم از آقای آمره😅

و الا از هر نظر عالی هستن ایشون هم سبک کارشون و هم واریزی هاشون خیلی به موقع و منظمه

فقط یکم سخت گیری داشتن اوایل کار که اونم باعث رشد و پیشرفت آدم میشه

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
سلامت باشین. محتواهام ۴۰۰ کلمه ای هستش ولی در مورد محصولات نیست، بیشتر در مورد بازاریابی و فروشه و د ...

یعنی چی در مورد بازار یابی..ی اسکرین از نمونه کارتون میذارید

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
من یه دوره ای رو مرخصی گرفتم از آقای آمره😅 و الا از هر نظر عالی هستن ایشون هم سبک کارشون و هم واری ...

سلام عزیزم یه سوالی داشتم، شما تو دوره ای که با آقای آمره کار می کردید پیش اومده بود که عنوان واسه نوشتن نداشته باشید؟