2777
2789

توی سنجش برای مدرسه متوجه شدم دخترم چشمش ضعیفه

دوبار بردم پیش یه اپتومتریست معاینه کرد قطره ریخت و با دستگاه چشمشو دید گفت یکیش ضعیفه و یکی آستیگمات داره باید عینک بزنه جلسه بعد بیار احتمالا تنبلی هم داره تو جلسه دوم گفت تنبلی هم داره و باید چشم راست روزی دوساعت ببندی 

بعد برا اطمینان یه چشم پزشک هم بردم اونم با قطره چشمشو معاینه کرد همونا رو گفت ک هم استیگمات داره هم ضعیفه و تنبلی 

ولی این الان که اومدم می بینم تو برگه اش نوشته چشم چپ روزی دوساعت بسته بشه برعکس دکتر اولی حالا من موندم چه کنم؟؟؟

تازه برگه دوتا دستگاه رو ک کنار هم میذارم متفاوتن واقعا گیج شدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم، این ها با هم خیلی مغایرت ندارن بنظرم دکتر اول توصیه ی اضافه تری بهتون کرده

عزیزم یکی گفته چشم چپو ببند یکی گفت راست 

این موضوع خیلی مهمه هرکدوم اشتباه کرده باشن باعث تنبلی بیشتر چشم تنبل میشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واای بله حق با شماست من جای شما باشم به چشم پزشک سوم مراجعه میکنم

خدا لعنت کنه اونی ک اشتباه گفته اگ الان چک نکرده بودم حتما چشم دخترم ضعیفتر و تنبلتر میشد منم استراحت مطلقم سختمه ک هی برم دکتر مرکز استان

اما باید ببرمش 

خدا لعنت کنه اونی ک اشتباه گفته اگ الان چک نکرده بودم حتما چشم دخترم ضعیفتر و تنبلتر میشد منم استراح ...

الهی برگردم براتون  

آفرررین به چنین مادر بادقتی

امیدوارم همه چیز زودتر درست بشه و این دوران رو با راحتی و آسایش طی کنید