2777
2789

از اول زندگیمون کلی اشتباه کرد .چیزیم نمیشه بهش گفت تندی بهش بر میخوره 

اینکه من هنوز بعد 8سال دارم خونه مادرشوهر زندگی میکنم به دلیل اینه ک نتونسته خونه بخره و چندین فرصت خوب رو از دست داد ک با کمی ریسک میتونستیم صاحبش بشیم 

اصلنم درس نمیگیره از اشتباهاتش.من تا کی هی باید قربانی اشتباهاتش بشم.حرفی هم میزنم همه میگن چته شوهر خوبی داری تلاشگر و خوب و فلان...

اره تو شغلش تلاش میکنه اما همه پولا رو با مدیریت نادرست به باد میده.به منم میدون نمیده .

راه حل سفت و سخت بهم بدین .خسته شدم از سیاست بازی هم قناعت .اخرش این مارو به جایی نمیرسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت مدیرت رو ب دست بگیر

نمیده .ولی اوایل هم ک پیشناهادهای خوبی داشتم واسه مسکن و با کمی تلاش میشد بهشون برسیم رو از خانواده ام خط میگرفتم و بیان میکردم .میگفت دارن تو زندگیمون دخالت میکنند

مسکن ملی ثبت نام کنید عزیزم اینجوری خیلی بهتره

ثبتنام کردیم فرم جیم قرمز شد .خونه هم نداریم .دارم پیگیری میکنم ببینم چرا قرمزش کردن .گفتن بخاطر وامی بوده ک رخواست دادین درصورتی ک فقط درخواست دادیم بهمون ندادن

خاله من هم ۸ ساله ازدواج کرده، اولش آه در بساط نداشتن، الان ۲ تا  خونه ی شیک خریدن با اینکه شوهرش یه معلم ساده است، طلا هاشم اصلا نفروخت، با وام و کمک پدر شوهرش خریدن، ولی جفتشون خیلی سفت وسخت پول جمع کنن.

درکت میکنم،تو موقعیت مشابه ام و شوهرم خودش رو عقل کل میدونه

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

همیشه با خشونت نمیشه پیش رفت.از در صلح برید مثلا بگید میدونم تلاشتو میکنی و اتفاقیه که افتاده و من بهت ایمان دارم که میتونی یه خونه برامون بخری و.‌‌...خود منم نامزدم ایشون تمام پولشو داد خونه پیش خرید کرد طرف کلاهبردار دراومد نزدیک دو میلیارد پولش رفت یعنی الآن همه پولش برای قسط وامهایی که گرفت داره میره و نرفتیم دوساله سرخونه و زندگیمون.ولی وقتی میبینم داره تلاش میکنه فقط بهش روحیه میدم.شما هم پشت همسرتون باشید تا بهتون اعتماد کنه و با شما مشورت کنه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من یه خواستگار اینجوری داشتم 

ماشینش رو فروخته بود گذاشته بود تو بورس و خیلی ولخرج بود 

خیلی زیبا بووود 

هرچقدر فکر کردم دیدم با مرد اینجوری آدم پیر میشه فقط از حرص 

ثبتنام کردیم فرم جیم قرمز شد .خونه هم نداریم .دارم پیگیری میکنم ببینم چرا قرمزش کردن .گفتن بخاطر وام ...

عزیزم میشه بگی چطور پیگیری کردی؟ مال منم رد شده بود 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

ثبتنام کردیم فرم جیم قرمز شد .خونه هم نداریم .دارم پیگیری میکنم ببینم چرا قرمزش کردن .گفتن بخاطر وام ...

دائم پیگیری کن، از اطرافیانت که تو زندگیشون خیلی موفقن، پیش شوهرت زیاد تعریف کن به خودش بیاد 

چی بگم والا خواهرجان دلم پر از درده ولی همه ی گذشته ها رو انداختم سطل زباله و اکنون آرامش دارم دلش خوشه خونه ی ننه ش هست واسه همین اقدامی نمیکنه.برو مشاوره این پدرسگ شوهر عنترم بعد ۱۲ سال زندگی مشترک امسال آدم شد