2777
2789
عنوان

متاهل ها و تو عروسا بیان خواهشا

256 بازدید | 28 پست

شوهر من از سرکار که میاد خونه یا روز هایی که تعطیله میاد میشینه پای پلی استیشن شروع میکنه تا خدای شب بعدم که بهش میگی اصلا قبول نداره که همش پای اینه بعدم یبار جمعش کردم قایم کردم هی بحث کرد تا اخر خسته شدم بهش دادم مرد گنده اینا کارا چیه😐 چیکارش کنم حداقل یکم ولش کنه

که من از نیستی جانا     به عشق تو برون جستم

شوهر منم میاد همش میشینه پای بازی تو گوشیش

۳۷سالشه😶

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور تحمل میکنی واقعا..تا اومد ببرش،بیرون بگردید

یسری دوستام بهم گفتن توهم برو بازی کن رفتم من کم آوردم خسته شدم... بیرونم که هی میگه خستم🤦🏻‍♀️

هیچی همدردیم...شوهر منم شبا تا صب فیلم میبینه اما آزادیش همین چند روزه. میگ نزدیک ب ۱۱ سال فیلم ندید ...

فيلم باز یچیزی این پلی استیشن دیوونه میکنه هرکاری زیادیش واقعا بده 🤦🏻‍♀️

بابای من ساعت ۴ شب تا آخرین لحظه که داره گوشیو میزنه  به شارژ با گوشیش بازی میکنه سر و صداش میاد تو اتاق خواب ما فوش میده وسطش نمیزاره ما بخوابیم دیرم بیدار میشیم میگه خب زود بخوابین آخه مرد حسابی تو از ساعت ۱۱ تا ۴ گوشی دستته سر و صدات به راهه ما کی بخوابیم؟؟😂💔

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
😐 اگه پلی تو خونمون داشتیم منو نمیشد جم کرد😂بشین خودتم بازی کن باهاش ای حال میده

منم اون اولا میشستم باهاش الان بعضی وقت ها میرم ولی این خستگی ناپذیرههه گیرم میدم میگه من صبح تا عصر سرکارم نمیذاری استراحت کنم😐

بابای من ساعت ۴ شب تا آخرین لحظه که داره گوشیو میزنه  به شارژ با گوشیش بازی میکنه سر و صداش میا ...

اینم صداش بلنددد بود بعد براش هدست خریدم دیگه صداش اذیت نمیکنه😂😭