من با همسرم ۱۰ سال دوست بودیم و ۱۰ ساله ازدواج کردیم. من یه خرده حالت شک و بد دلی از ابتدا داشتم ولی الان خیلی زیاد شده. من حسابدار یودم ولی از وقتی دخترم دنیا اومد خونه نشین شدم و این همیشه اذیتم میکنه. به خاطر کرونا مهد نذاشتم و الان هم حس میکنم افسردگی شدید گرفتم. مدتیه به همسرم بدبین شدم و مدام گوشی ش چک میکنم ولی چیزی خدارو شکر نبوده. ولی وقتی میریم بیرون حساس شدم به اینکه خانمهای دیگه رونگاه میکنه وفتی خیلی بهم فشار اومد یه دو یار بهش گفتم میگه حساس شدی رو من. عین خل ها شدم بعضی وقتا نگاهش دنبال میکنم. از طرفی سر کارش با همکارای خانمش هر چی میشه میاد واسم تعریف میکنه و من به شدت عصبی شدم تا جایی که میگم طلاق میخوام و اون میگه تو قبلا اینطوری نبودی . همش با خودم کلنجار میرم. نمیدونم چکار کنم. بهم میگه تو بعد فوت خواهر زاده ت افسردگی گرفتی باید میرفتی مشاوره نرفتی. من دوست دارم واسه زندگیمون همه کار میکنم . ولی از شب عید تا الان خیلی حالم بده. حتی حس میکنم محبت هاش هم الکیه. میخواد گولم بزنه. میگم تو که میدونی من رو همکارهای خانمت حساس شدم از سر کار تعريف نکن میگه من باهات روراست دروغ بگم خوبه. تورو خدا بگین چکار کنم. خیلی کلافه م.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه ریگی به کفشش داشت که نمیومد از همکاراش پیش شما تعریف کنه
مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪
ب خیلی ببین عزیزم میدونی وقتی ب کسی زیاد گیر بدی یا شکاک باشی طرفت با خودش میگه این که در مورد من این فکرو میکنه بزار پس اون کارم انجام بده میدونی وقتی ب طرفت خیلی اعتماد داری طرفت اگه ی موقعی هم کسی بیاد سمتش یاد تو میفته و وژدانش قبول نمیکنه کاری کنه؟؟