2777
2789
عنوان

اون دنیا چه خبره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 49 پست

من خیلی دوست دارم بمیرم برم اون دنیا به نظرم این دنیا خیای مسخره س . همه چیز اونجاست ی بدن ماورایی داری این بدن به درد نمیخوره . هر جا خواستی میتونی بری اینجا کافیه اراده کنی ی پارک بری کلی خرج و خستگی داره 😅. اصل زندگی اونجاست نه اینجا . خوشی ش واقعا خوشیه🤩 و بدیش بدر🥴.

هر وقت فکر اقوام فوت شده رو کردی حتما براشون فاتحه بخون . حداقل شاد بشن .

از خالم خاطره خوبی ندارم داشتم برای اقوام فوت شده فاتحه میخوندم خاله تو نظرم امد اما براش نفرستادم . شب امد تو حوابم فقط زل زده بود بهم . صبح ک بیدار شدم براش فاتحه خوندم 🥴

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ما وقتی عزیزانمون رو از دست میدیم میگیم راحت شدن ولی بنظرم غرق اشتباهیم اونا الان درعالم برزخ هستن و خدا میدونه چه وضعیتی دارن خوب باشن جاشون خوبه ولی امان اگه بد باشن امان. هرکار خیری بکنیم ثوابش بهشون میرسه. مطابق احادیث برزخیان متناسب با اعمالشون به دنیا سر میزنن بعضیا هر هفته بعضیا هم شاید هرروز. اگر پدر یا مادرتون خیلیییییی یادشون کنید  حتی شده چند تا بستنی بگیرید دل دوسه تا بچه رو شاد کنید کل حرفم اینه اونا اصلا شاید جاشون خوب نباشه مخصوصا اگه حق الناس به گردنشون باشه

منم یکی از عزیزامو از دست داده بودم خواب دیدم میگفت اگه آدما بدونن چقدر مرگ لذتبخشه از خدا فقط مرگ م ...

من خیلی به حرفا بابام اعتقاد دارم اخه روحش قشنگ تو خوابم میاد پیشم تو خونه ام باهام حرف میزنه اوایل خیلی میومدن حالا چندین ماهه خواب بابامو ندیدم 🥺

اونا فقط عذاب گناهایی ک کردن رو پس میدن مثلا من خوندم ی روز از ماه رمضان روزه نگیری999 سال عذاب خوا ...

عقیده ی شخصی هست ،ولب به نظرت خدایی که اینقدر به بخشنده بودنش اشاره شده این کارو می‌کنه با مخلوقاش؟ اگه اینجوری باشه فقط برای یک قرن اخیر حدااقل باید ۶ میلیارد نفر  سالیان سال باید عذاب بکشن بر فرض اینکه دو میلیارد دیگه همشون بدون استثنا هم مسلمون زاده باشن هم مسلمون و همچین رو رعایت کنن

من خیلی به حرفا بابام اعتقاد دارم اخه روحش قشنگ تو خوابم میاد پیشم تو خونه ام باهام حرف میزنه اوایل ...

منم خیلی وقت بود خواب بابامو ندیده بودم . ۵شنبه دم صبح خواب دیدم بابام زنده س . مامانم با اینکه بابام زنده بود ازدواج کرده بود بابا خیلی ناراحت بود . از خونه رفت بیرون من و برادرم خیلی زنگ میزدیم به گوشیش ک برگرده خونه . بیشتر از ۲۰ ساله ک پدرم فوت شده مادرم با اینکه بعدش فوت پدرم خواستگار زیاد داشته همه رو رد میکنه ما هم با ازدواجش مشکلی نراشتیم خودش نمیخواست . و جالبه ک اون موقعه موبایل نبوده . نمیدونم چرا همچین خوابی دیدم . تعبیرش چی میشه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
عقیده ی شخصی هست ،ولب به نظرت خدایی که اینقدر به بخشنده بودنش اشاره شده این کارو می‌کنه با مخلوقاش؟ ...

گلم یه سری از عذاب ها داخل قران اومده مثلا یه جا میگه یک ساعت اینجا برابر هزار سال دنیای شماست و صدق الله علی عظیم اخر هر سوره ای هست راست گفت خدای بزرگ

منم خیلی وقت بود خواب بابامو ندیده بودم . ۵شنبه دم صبح خواب دیدم بابام زنده س . مامانم با اینکه بابا ...

عزیزم من فک میکنم یه شرایطی از طرف مادرتون پیش اومده حالا نه لزوما خواستگار یا تو این فازا 

که پدرتون از ایشون دلخورن

گلم یه سری از عذاب ها داخل قران اومده مثلا یه جا میگه یک ساعت اینجا برابر هزار سال دنیای شماست و صدق ...

شاید همش یک استعاره باشه فقط ، من تنها اینو می‌دونم که قرار نیست جایی بریم که پوستمون رو با آتیش بسوزونن یا  تیکه تیکه بشیم چون اونجا هیچ جسمی نداریم و جدا از اون خدایی که من شناختم اینجوری نیست حتی برای بدترین ها