2777
2789
عنوان

اون دنیا چه خبره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ جواب قطعی برای این سوال وجود نداره 

هر کسی با توجه به اعتقادات خودش جواب میده 

اونی که بی دینه میگه هیچی 

اونی که مسلمونه میگه برزخ 

اونی که میسحی میگه.....

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲
بستگی به آدمش داره،. اگه پدرتون خوب بوده مسلما جاش هم خوبه

بابام حتی غیبت هم نمیکرد دروغ نمیگفت اصلا مردم ازار نبودن و تا جایی که میتونستن دست همنوع خودشونو میگرفتن

من یه بار بابام اومد تو خوابم بهم گفت به مامانت بگو آروم باشه بهش بگو نمیدونی چه لذتی داره بعد از مر ...

منم یکی از عزیزامو از دست داده بودم خواب دیدم میگفت اگه آدما بدونن چقدر مرگ لذتبخشه از خدا فقط مرگ میخوان 

من خیلی میترسم هم از خودم هم اطرافیانم گناهکار باشن اذیت بشن این شده کابوسم از بچگی

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
من یه بار بابام اومد تو خوابم بهم گفت به مامانت بگو آروم باشه بهش بگو نمیدونی چه لذتی داره بعد از مر ...

میگن این دنیا مصنوعیه، اون دنیا واقعیه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

بابام حتی غیبت هم نمیکرد دروغ نمیگفت اصلا مردم ازار نبودن و تا جایی که میتونستن دست همنوع خودشونو می ...

ایشون اگه خوب بودن و گناهی نکرده باشن

ب نکیر و مونکر پاسخ درست دادن و دریچه ایی از بهشت براشون باز شده