2821
2789
عنوان

اسم پسر لطفا بیاید

107 بازدید | 17 پست

من اول میخواستم بذارم آرین بعد یهو ازنظرم افتاد گفتم شاید قدیمی واینا بعد همه آرین صداش میکردن تا هفته های اخرم گفتم آراد بذارم حالا هرکی میشنوه میگ آرین قشنگتر بود آراد مثل آرد میمونه واقعا اینجوری؟

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتاشم قشنگه و آراد اصلا شبیهه آرد نیس  اگه آرین دوس نداری و آراد هم از چشت انداختن یکی دیگه ا ...

بخدا ک چندماهه گشتم ب آرین رسیدم و از چشمم انداختن آرادم هی میگن نه آرین قشنگتره معلومه هیچکس خوشس نیومده

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
خودتون هر اسمی دوست دارین همون قشنگه کاری به نظرات دیگران نداشته باشید چون هر کی یه سلیقه ای داره

اخه مشکل اینه من اسمی واقعا بشینه ب دلم هنو پیدا نکردم

اخه مشکل اینه من اسمی واقعا بشینه ب دلم هنو پیدا نکردم

بچتون دنیا اومده و دیگه اسمش تو شناسنامه هست؟اگر کن اینطوره که دیگه قابل عوض کردن نیست ولی اگر هنوز تو مرحله اسم انتخاب کردن هستید من اسمای آراز علیسام یونا کیان رادبد باربد دارا رو این اسم ها فکر کنید

بچتون دنیا اومده و دیگه اسمش تو شناسنامه هست؟اگر کن اینطوره که دیگه قابل عوض کردن نیست ولی اگر هنوز ...

نه ۲هفته دیگ بدنیا میاد

سلام عزیزم ایشالا گل پسرت بسلامتی بدنیا بیاد و بغلش بگیری🤲

عزیزم میشه بگی برا پسردارشدن چیکارا کردی؟منم خیلی بخاطر شرایطم نیاز دارم که بچم‌پسر بشه.میخوام اقدام کنم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز