2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنا 

ولی من بودم عاشق پژو پارسم 😁

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ببین عزیزم هرچی میخری بخر ولی دنا نخر...ما دنا داریم پدرمونو درآوورده یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت کاپوتش آتیش گرفت زنگ زدیم بیان درست کنن وقتی درست کردن گفتن ک از تو کارخونه قطعه غیر اصل انداختن...دوباره خواستیم بریم مسافرت دیدیم موتورش خرابه... اون اوایل که خریدیم با اینکه ماشین نو بود ولی روشن نمیشد امداد خودرو اومد درستش کرد...دوساله داریمش و همه قطعاتش واسه کارخونس ولی هردفعه خواستیم جایی بریم خراب شده ، 

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏

ولی کلا نظر من اینه ایران خودرو نخر چون خدمات پس از فروششون افتضاحه ، همین دنای ما که کاپوتش آتیش گرفت رو بردیم خود نمایندگی ایران خودرو درست کنن بعدش زنگ زدیم که پیگیری کنیم قبول نمیکردن میگفتن اول باید کارشناس میومد چک میکرد با اینکه اون موقع ساعت ۳ نصفه شب بود ما از کجا میدونستم که کارشناس باید بیاد؟ وقتیم گفتیم شکایت میکنیم ازتون شروع کردن تهدید کردن...

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏