2777
2789
عنوان

بیست روز دیگه توله ژرمن میارم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه توله هاسکی از دوماهگی اوردم بزرگ کردم....   ی سالش شد  خیلی بزرگ شد چون خونه ا ...

من که عاشق هاسکی ام اما بخاطر هوای شهرمون دلم نیومد بگیرم . میدونم وابسته میشن و عاشق وابستگیشونم عاشق معرفتنشونم اونقدری که توخیابون میبینم قربونصدقه میرم شوهرم باحقارت نگاهم میکنه اما مهم نیس واسم

اره مال خودمونه توخونه مردم ک نمیشه حیون اورد😄 . اره ویلاییه خب بزرگه خیلی اونقدری که تهش خاکیه و س ...

خب خوبه ولی الان چون توله هست از همین الان یه سرپناه چوبی براش بخرید یا درست کنید باید گرم باشه برای زمستون میگم ، البته تا اون موقع دیگه رشد کرده 

هر سه ماه هم ببرید دامپزشکی برای واکسن و چکاب و قرص انگل و این مسائل

.......🖤 6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم
گلم به همه‌چیش فک کن هم هزینش همم مسئولیتش دیگ مث قبل نمیتونی مسافرت بری سه ماه ی بار باید واکسن بزن ...

واکسن واسم مهمه چون بچه ۵ساله توخونه دارم . مسارفت رفتنی میبرمش همراهم یا خونه نگهبان میذارم 

عزیییزم تازه یکسالش شده که😍

آره ولی چند روز پیش دچار تشنج شد از اون روز خیلی نگرانیم دکتر بردیم گفت گرمازده شده چون به محیط بیرون و هوای گرم عادت نداشته ولی چند وقت پیش به سرش ضربه خورد میترسم بخاطر اون باشه الان حالش خوبه ولی دنبال یه دامپزشک خوبم خیالمو راحت کنه 

آی خودا قلبم 😍 حالاچرا چسبیده به در؟ خیلی خوشکله بیشتر به ژرمن رفته قیافش

اره تازه این عکس زشت افتاده ی دم پر مو و قشنگی داره 

چون من بیرون بودم 

خواهرم تو اتاق ازش عکس گرفته بود میخاسته بیاد بیرون جای من

خدایا تو بساز ....تو بسازی قشنگ تره 💞