2777
2789
عنوان

آخرین مهمونی که رفتین کی بود؟ غذاشون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 109 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر شوهرم قرمه سبزی پخته بود با یه خروار گوشت برا پنج نفر آدم یکو نیم کیلو گوشت ریخته بود حالم بد ...

بخاطر شما زیاد ریخته بنده خدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اخریش دیشب خونه ننم فلافل اینارو شب قبلشم خونه ننه شوهر مرغ اینارو مهمونی حساب نکنم جای خاصی نرفتم مهومونی اخرین مهمونیم مسجد بود دوهفته پیش قبل اونم عروسیم بود ۶ ماه پیش😐🤣

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!

خونه مادرشوهرم ۷ ماه پیش یادمم نیس چی بود غذا، برنج خورش بوده قطعا. خونه مامانم با اینکه شهر دیگس رفتم ولی مهمونی حساب نمیشه!! دیگه قبل از این ۷ سال پیش پاگشا شدم خونه عمه و دایی شوهرم!!! ولی مهمون زیاد اومده خونم

خواهر شوهرم قرمه سبزی پخته بود با یه خروار گوشت برا پنج نفر آدم یکو نیم کیلو گوشت ریخته بود حالم بد ...

دقیقا ادم حالش بد میشه 

من خودم اینکارو‌کردم تو خونم  جالب نمیشه تعادلش باید برقرار باشه 

خونه عمه ام یک هفته پیش

قیمه نذری

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ما هفته ای ۳ بارو مهمون داریم🙁

من فامیل همسرم خیلیییی کم میان شاید سالی یکی دوبار اونم به زور صدتا دعوت و زنگ

خانواده خودمم پیشم نیست، فقط داداشم اینجاست اونم شاید ماهی یه بار بیاد

بخاطر شما زیاد ریخته بنده خدا

اره ولی به خدا اسرافه همونجا بهش گفتم چه خبره اینقدر خیلی دستور دلبازه هر وقت میریم یا کباب میخوره برا بچه ها یا از بیرون غذا میگیره اگرم خودش بپزه خیلی گوشت میریزه آخه مجرد هم هست کارم می‌کنه با یه بچه میگم اینقدر ولخرجی نکن بذار برا بچت