2777
2789
عنوان

درسای رشته ی ریاضی فیزیک

3996 بازدید | 21 پست

اینجا کسی هس رشتش ریاضی باشه؟

یا قبلا ریاضی خونده باشه؟

درساش چطوره

فیزیک و شیمی و هندسه و ریاضی

خیلی سخته؟

در چه حده؟ چقد باید بخونی؟

من ریاضی بودم 

ببین از دهم بخام شروع کنم باید بگم ریاضیمون هیییچ فرقی با تجربیا نداشت 

شیمیم که کلا فرقی نداره 

فقط هندسه اضاف تره و فیزیکمونم یکم بیشتر بود سال ما 

یازدهم ولی فرق میکنه ریاضی و حسابان و آمارم اضاف میشه همینجوری پیش میره دیگه ۱۲ سخت میشه تاحدودی ولی دهم خیلی سخت نیست یازدهم باز خیلی سخت نیست ۱۲ یکم سخته 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

چقدر باید بخونی یم به خودت بستگی داره کااااملا میتونی شبانه روز بخونی میتونی فقط قبل امتحان بخونی آدما متفاوتن

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابان دوست داشتم ولی هندسه دهم یازدهم و گسسته دوازدهم سخته😁

فیزیک و شیمی هم شیرینه مخصوصا فیزیک.منتها من از فیزیک دوازدهم فصل مدارهای الکتریکیش بیزار بودم

وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))

سال دهم تقريبا رياضي و فيزيك و شيمي و هندسه درساي تخصصين فرقش با تجربي اينه كه اونا هندسه ندارن.

سال يازدهم حسابان و آمار و هندسه و فيزيك و شيمي داري. درست يادم نيس كه فيزيك و شيمي با تجربي فرق داشت يا نه ولي كلا توي سه سال دبيرستان فيزيك رياضي بيشتر از تجربياس.
سال دوازدهم هم همينه فقط به جاي آمار ، رياضيات گسسته داره كه مباحث گراف و ايناس. 

كلا درساش جوريه كه اگه ميخواي نمره خوب بياري يا تست خوب بزني بايد مدام تمرين حل كني و تست بزني چون سوالا خيلي تنوع دارن. تنها درسي كه ميشه گفت شب امتحاني ميشه پاس شد شيميه كه البته اونم مباحث حل كردني داره مثل موازنه و اسكيومتري. فرق دگه با رشته تجربي تو ضريب درسايت توي كنكور. ضريب شيمي براي رياضي كمتره. عوضش ضريب فيزيك بيشتره.

فیزیک و حسابان و شیمی و هندسه سخته؟ ریاضی دهم چطور؟ در چ حدن؟

تو خودت ریاضی دوست داری؟

اگه وقتی یه سوال ریاضی که سخت بوده رو حل میکنی خوشحال میشی 

هر چقدرم سخت باشه به مشکلی بر نمیخوری که البته هیچکدومشون سخت نیست نهایتا یکم فکریه 

ببخشید میپرسم ولی رتبتون چند شد؟ دانشگاه های تاپ تهران رو اوردین؟

من خیلی نمیخوندم رتبمم یادم نیست تهران و شهرای دیگه عم شرایطش نداشتم بنا بر این فقط شهر خودمو زدم تو انتخاب رشته و خوب ممکن بود تهرانم بیارم نمیدونم 

من کتاباشو دانلود کردم  نگاه کردم انگار خیلی سخت نبودن  ولی بازم میترسم چون همه میگن خیل ...

رشته ی سختیه برای کسایی که برای اینکه فکر میکنن راحت تره میان ریاضی ولی نه سخت نیست اصلا هم نترس