2789
عنوان

طلاق

199 بازدید | 14 پست

سلام من ی معلم هستم که 21 سالمه با ی آقایی ازدواج کردم که اصلا خرج منو نمیده حتی هزار تومان هر چی میگم میگه خودت کارمندی خودت بخر حتی شارژ و نت رو هم خودم میخرم طلا لباس پول دکتر همش به عهده خودمه فقط وسایل خورد و خوراک خونه رو میده حتی برای خونه وسایل هم نمیخره میگه به عهده جهیزیه هست 5 ماهه ازدواج کردم سر همین موضوع دعوام شده بنظرتون طلاق بگیرم یا نه ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم ایشون از الان ک اینطوری شروع کرده غیرممکنه درست بشه 

الان ک بچه تداری طلاق بگیر 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

از اول ازش نگرفتی لابد

این نمیده دیگ عادت کرده ..

اگر میتونی تحمل کنی بمون نمیتونی هنو بچه نیاوردی جدا بشو

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بنظرم ایشون از الان ک اینطوری شروع کرده غیرممکنه درست بشه  الان ک بچه تداری طلاق بگیر

بچه ندارم نه ولی میترسیم از آینده که زندگی بعدیم هم گیر ی آدم عوضی بشم میترسم دوباره شکست بخورم 

از اول ازش نگرفتی لابد این نمیده دیگ عادت کرده .. اگر میتونی تحمل کنی بمون نمیتونی هنو بچه نیاوردی ...

حس بی ارزش بودن میده بهم خودشم نامیده که بگیرم کلا نسل اندر نسل خسیس هستن

بچه ندارم نه ولی میترسیم از آینده که زندگی بعدیم هم گیر ی آدم عوضی بشم میترسم دوباره شکست بخورم  ...

اینجور آدما معمولا بعد از بچه دار شدن بدتر هم میشن فکر نکن قراره معجزه بشه 

حتی ممکنه تا ی مدت سکوت کنن بچه دار ک شدید بدتر از قبل رفتار کنن چون مبکن بخاطر بچه سکوت خواهد کرد 

اینجور آدما معمولا بعد از بچه دار شدن بدتر هم میشن فکر نکن قراره معجزه بشه  حتی ممکنه تا ی مدت ...

اره همه اینو میگه میگن همین که بچه نداری جدا شو فقط از ایندم میترسم میترسم گیر ی آدم عوضی دیگه بشم 

اره همه اینو میگه میگن همین که بچه نداری جدا شو فقط از ایندم میترسم میترسم گیر ی آدم عوضی دیگه بشم&n ...

نترس ترست بی مورده