2777
2789
عنوان

اگر از طلا میدونی بیا لطفا

237 بازدید | 30 پست

سلام.بنظرتون طلا تا دوهفته یا یکماه دیگه کاهشی هست یا افزایشی؟؟لطفا راهنماییم کنید خیلی پولشو لازم دارم.میترسم الان نفرپشم یهو بخاطر برجام کاهشی بشه..از اونورم الان خیلی قیمتش کم شده بفروشم خیلی ضرر می کنم..ـ

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

منم یه ماهه می‌خوام بفروشم 

ولی میاد پایین هی 

امروز که خیلی اومده پایین 

شانس ماست 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه ماهه می‌خوام بفروشم  ولی میاد پایین هی  امروز که خیلی اومده پایین  شانس ماس ...

اخرین باره که طلا میخرم😭😭😭

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
افزایشی نیس یعنی فکر نکن میشه 1500 باهمین میمونه یا نهایت بشه  1260

الان۱۳۲۸ هست..یعنی میاد روی۱۲۶۰؟؟

اگر برجام اوکی بشه که نزولی ولی اگر به هر دلیلی مذاکرات به بن بست بخوره قیمتش پرواز میکنه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

حالا اگه می‌خواستیم بخریم گرون میشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

گلم پس اگر جای ما بودی که تو شاخص،۲۱۰۰ سهم خریدیم و الان بعد دوسال تو بعضی سهمها ۷۰ درصد ضرریم چی میگفتی 😔

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

طلا برا بند مدته 

دوروزه که سود نمیده سکه هم افت کرده فقط باید فکر چهار پنج سال بعد و بکنی وقتی طلامیخری

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اگه توافق کنن احتمال داره  تا غروب که 1316بود

حالا چقدر احتمال داره توافق 

1
5
10
15
20
25
30
35
40