2777
2789
عنوان

غذای باغی😅

630 بازدید | 17 پست

دوستان عزیز حدود ۲۰ نفر مهمون دارم تو باغ میشه پیشنهاد غذایی بدون برنج بدین 

جوجه میخوام درست کنم با چی دیگه بنظرتون 

ممنونم فقط سولاردم دارم واسه گرم کردن 

دسر و سالاد و ...

آبگوشت عالیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ جو  اش رشته 

کوکو  سالاد ماکارونی  سالاد الویه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

یا یک نوع آش یا سوپ درست کن

یا این که غذای سرد مثلا بندری،الویه،فلافل،ناگت،کتلت،کوکو و .... این جور چیزها

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

سلام

برای جوجه کباب

مناسبش ماست مو سیر

بورانی ها

دورچین خیارشور گوجه کبابی و پیاز جعفری هست

دسر مناسب هم

تیرامیسو چیز کیک  مووس های میوه ای هستش

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

کشک بادمجان 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
کشک بادمجان 

اونم با بادمجون کبابی

چون دیگه نمیشه با این روغنای گرون بادمجون سرخ کرد😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هوا گرمه بنظرتون سوپ و اش خوبه؟

اره خوبه کنار جوجه میچسبه 

هوا گرمه بنظرتون سوپ و اش خوبه؟

یه اش دیگه ای هم هست به نام آش ماست اون رو خنک سلف میکنن  با اسفناج یا برگ چغندر درست میکنن بعد که اش خنک شد ماست قاطی میکنن با تزیین نعناع داغ