2777
2789
عنوان

سوال 🙂

128 بازدید | 10 پست

سلام دوستان برا مصاحبه‌ نیروی دریایی آیا نیاز ب پارتی هست نگین پارتی نمیشه ک هزاران مورد از شهر ما با پارتی رفتن داداش من فقط چند تا خط ریز رو سینه اش دارع و بخاطر این رد میشه و اینکه آکه پارتی باشه تو کدوم بخش باید آشنا داشته باشیم اونایی که تجربه دارن بگن 

دیگه خسته شدم از بس  ب آینده اش فکر کردم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اون کسی که چکاپ می کنه  و سینش را میبینه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
اون کسی که چکاپ می کنه  و سینش را میبینه

آها مرسی ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آها مرسی ❤️

بهش بگو یه وجعلنا بخونه و بره تو برای چکاپ ان شاالله اصلا نمی بینه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
متاسفانه یا خوشبختانه  تنها جایی که پارتی بازی توش وجود نداره ارتشه مگر اینکه نامه از رهبری داش ...

آخه من خیلی‌ دیدم وگرنه منم فک می‌کردم اینجا هم پارتی بازی نیس

بهش بگو یه وجعلنا بخونه و بره تو برای چکاپ ان شاالله اصلا نمی بینه

واقعا جعلنا چیه دقیق میشه بگی ❤️

واقعا جعلنا چیه دقیق میشه بگی ❤️

سوره یس آیه ۹

سوره یس آیه ۹

واقعا مرسی خدا خیرت بده ❤️

واقعا مرسی خدا خیرت بده ❤️

التماس دعا خیلی .ان شاالله خداوند هرچه صلاح وخیر هست برای برادرتون قرار بده .الهی حاجت دلتون با خواست خدا یکی باشه

التماس دعا خیلی .ان شاالله خداوند هرچه صلاح وخیر هست برای برادرتون قرار بده .الهی حاجت دلتون با خواس ...

ممنون عزیزم ❤️ ان شاءالله سه تا دختر ات صحیح و سالم باشن همیشه ❤️