2777
2789

سه ساله یه روز خوش ندیدم و افسردگی شدید دارم

الان دو روزه فهمیدم یه راهی واسه مشکلم بود که مثل آب خوردن قابل حل بود و من ازش خبر نداشتم و چند تا از نزدیک ترین فامیلام که ادعای خوب بودن و... میشه میدونستن و حتی از گفتنش دریغ کردن( اتفاقی بود که اگه اون موقع میوفتاد ۱۸۰ درجه زندگیم عوض میشد)و من دیگه اون راه حل رو از دست دادم

دو روزه دارم فکر میکنم من جز خوبی در حقشون نکردم چرا یه همچین چیزی رو از من دریغ کردن بخدا تا حالا آزارم به هیچکس نرسیده

دو روزه نه غذا از گلوم پایین میره نه خواب به چشمم میاد مغزم داره سوت میکشه از این همه نامردی و حسادت آدما...

دارم دیوونه میشم نمیدونم دیگه چجوری زندگیم رو ادامه بدم با این داغی که به دلم مونده با این کینه و نفرتی که به دلم مونده دیگه از همه آدما میترسم

فقط ازتون میخوام واسه حال دلم دعا کنید همین

دلم آروم نمیگیره

منم امامزاده صالحم براتون صلوات میفرستم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا نمک نذرش کن حاجت میده.

به خودت سخت نگیرگلم .هرچی شده باشه برای ادامه زندگی سلامتیتو لازم داری.اینجوری مریض میشی . 

یکم به سلامتیت برس.تونستی باکسی دردودل کن خالی بشی دعاکن.

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

برات صلوات فرستادم

عزیزم خدا باید بخواد وگرنه بنده خدا کیه؟ 

مطمئنم همین مسئله ای که گفتی و الان با دل شکسته داری صدا میزنی خدا رو چنان برات حل میشه که کلیییی خیر و برکت میاره برات

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀