2777
2789
عنوان

غم از دست دادن عزیزان

838 بازدید | 19 پست

سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه لطفا کمکم کنید من ۵ ماهی هست که پدرم رو تو سانحه تصادف از دست دادم ولی هنوز خوب نتونستم باهاش کنار بیام و شبا خواب ندارم و تا دیر وقت تو فکرم اصلا حال خوبی ندارم مدام آرزوی مرگ می کنم       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوند رحمت کنه پدر مهربانتون را.شرایط شما‌را درک میکنم.منهم حدود۸ماه پیش پدرم را از دست دادم.همش فکر میکنم‌الان کجاست؟شرایطش چطوره؟آرام و قرار ندارم.زیاد گریه میکنم‌.‌‌‌‌....دلم برای مهربانی هاش،آرامش و متانتش تنگ شده

خداوند رحمت کنه پدر مهربانتون را.شرایط شما‌را درک میکنم.منهم حدود۸ماه پیش پدرم را از دست دادم.همش فک ...

خدا رحمتشون کنه واقعا داغ از دست دادن پدر خیلی سخته

یک هفته دیگه چهلم مادرمه 

همش دارم میگم کاش اذیتش نمی کردم کاش جوابشو نمی دادم و......کاش ................

روحشون شاد 

کی ادم اروم میشه یه لحظه اشک چشام بند نمیاد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

خدا رحمتش کنه خیلی سخته خودتو باید سرگرم کنی البته تا ۶ ماه میگن طبیعیه ولی اگه بیشتر شد واز زندگی افتادی باید بری پیش مشاوریا حتی روانپزشک  سرخاکش برو مخصوصا بین الطلوعین جمعه میگن که اموات صداتونو میشنون برو سرخاکش باهاش حرف بزن براش قران بخون دعا بخون زیارت عاشورا ودعای معراج هم خوبه کارای نیکو به نیتش انجام بده اونا رفتن به سفری که ماهم دیر یا زود میریم پیششون پس الان که زنده ایم بهتره هم برای خودمون هم برای امواتمون کارای نیک انجام بدیم 

یک هفته دیگه چهلم مادرمه  همش دارم میگم کاش اذیتش نمی کردم کاش جوابشو نمی دادم و......کاش . ...

خدا رحمتشون کنه تو دنیایی که پدر و مادر آدم نباشن واقعا جای زندگی کردن نیست منم با خودم میگم کاش بیشتر بهش احترام میذاشتم ای داد که خیلی دیر فهمیدم چه فرشته ای کنارم بود و من نفهمیدم همش میگم کاش اون روزا برگرده کاش دوباره صدام کنه ولی افسوس که دیگه همه چی تموم شد.

خدا رحمتشون کنه تو دنیایی که پدر و مادر آدم نباشن واقعا جای زندگی کردن نیست منم با خودم میگم کاش بیش ...

خدا رفتگان شما رم بیامرزه 

فکر میکردم بعد ز چهام هم چه بهتر میشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................