سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه لطفا کمکم کنید من ۵ ماهی هست که پدرم رو تو سانحه تصادف از دست دادم ولی هنوز خوب نتونستم باهاش کنار بیام و شبا خواب ندارم و تا دیر وقت تو فکرم اصلا حال خوبی ندارم مدام آرزوی مرگ می کنم
خداوند رحمت کنه پدر مهربانتون را.شرایط شمارا درک میکنم.منهم حدود۸ماه پیش پدرم را از دست دادم.همش فکر میکنمالان کجاست؟شرایطش چطوره؟آرام و قرار ندارم.زیاد گریه میکنم.....دلم برای مهربانی هاش،آرامش و متانتش تنگ شده
خدا رحمتش کنه خیلی سخته خودتو باید سرگرم کنی البته تا ۶ ماه میگن طبیعیه ولی اگه بیشتر شد واز زندگی افتادی باید بری پیش مشاوریا حتی روانپزشک سرخاکش برو مخصوصا بین الطلوعین جمعه میگن که اموات صداتونو میشنون برو سرخاکش باهاش حرف بزن براش قران بخون دعا بخون زیارت عاشورا ودعای معراج هم خوبه کارای نیکو به نیتش انجام بده اونا رفتن به سفری که ماهم دیر یا زود میریم پیششون پس الان که زنده ایم بهتره هم برای خودمون هم برای امواتمون کارای نیک انجام بدیم
خدا رحمتشون کنه تو دنیایی که پدر و مادر آدم نباشن واقعا جای زندگی کردن نیست منم با خودم میگم کاش بیشتر بهش احترام میذاشتم ای داد که خیلی دیر فهمیدم چه فرشته ای کنارم بود و من نفهمیدم همش میگم کاش اون روزا برگرده کاش دوباره صدام کنه ولی افسوس که دیگه همه چی تموم شد.