2777
2789
عنوان

کمک میخوام

146 بازدید | 9 پست

سلام دوستان گلم کسی هست استخدامی آموزش و پرورش رشته آموزگار ابتدایی شرکت کرده باشه کتاباشو بخواد اهدا کنه من میخوام شرکت کنم امسال ولی کتاب ندارم اگه کسی هست خواهشا کمک کنه باقیمت کم هم میتونم ازش بخرم

خدایا منو به آرزوهام برسون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حجاب دارم فقط چادر سر نمیکنم

در ضمن من به خاطر امام حسین دروغ نمیگم،دل نمیشکنم،قضاوت نمیکنم،به فقیر کمک میکنم

امام حسین من مثل امام حسین شما نیست

امام حسین رفت برا دفاع از حق مظلوم شهید شد!!!

زیر بار ظلم نرفت.

ما نشستیم بهمون ظلم میکنن سکوت کردیم!!!پس بنا به فرموده ایشون با ظالم فرقی نداریم.

کاش چشمتون به این چیزا هم باز میشد.

امام حسین رو کردین دکان منافع شخصی

تاپیکم تعطیل شد باید میگفتم.

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

من حجاب دارم فقط چادر سر نمیکنم در ضمن من به خاطر امام حسین دروغ نمیگم،دل نمیشکنم،قضاوت نمیکنم،به ف ...

قربون دلت بشم عزیزم امام حسین ع مال همه است شاید من گناهکار ترازشما هم باشم نگفتم که حتما چادر سرکن

گفتم یعنی آقا اینجوری شاید نگامون کنه خودم این دهه رو به حرمت آقا رعایت می کنم چون حس می کنم وقتی باهاش دردودل می کنم نگام کنه بلاخره پسر فاطمه است سبک زندگیش طور دیگه ای بوده من اصلا کاری ندارم به این این جناح واون جناح که یکی فاز برمیداره اون یکی رو ارشاد کنه و....میگم مثلا دیدی میخوای بری مهمونی بری اخلاق صابخونه رومیدونی یه جور دیگه آماده میشی الآنم صاحب مجلس امام حسین ع یه جور دیگه آماده بشیم

بازم اگه ناراحت شدی معذرت می‌خوام هرطور خودت صلاح میدونی برمنم دعا کن

خدایا منو به آرزوهام برسون
جدی کجا ؟حضوری بود یاتلفنی؟ شماره اشومیدی؟

امتحان کردی؟

جواب داد.

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..