برنج رو به دو صورت میتونی بپزی یا آبکش کن یا کته
کته که خب آسونتره و مقوی تر هم هست که به ازای هر نفر یک پیمانه برنج میذاری و روش آب میریزی تا جایی که یک بند انگشت آب بالای برنج رو بگیره نمک و کمی روغن یا کره اضافه میکنی و میذاری برنج با آب بجوشه وقتی کلا آبش بخار شد در قابلمه رو میذاری و حرارت رو خیلی کم میکنی
روش آبکش کردن هم به این صورته که ابتدا آب رو میذاری داخل قابلمه بجوش بیاد بعد برنج خیس خورده رو داخل آب جوش میریزی وقتی برنج با آب جوشید یکی از دونه های برنج رو امتحان میکنی برنج باید دو یا سه تیکه بشه ولی خیلی نرم نشه اگه اینطوری بود قابلمه رو برمیداری و تو سینک با آبکش خالی میکنی و زیر آب سرد میگیری و بعد داخل قابلمه روغن میریزی و ته دیگ دلخواهتو میچینی و برنج هم روش میریزی و با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کم دم میکشه