2777
2789

پا درد بعد شیردهی گرفتم و الانم گاهی دارم خصوصا زمانی که لبنیات کارخونه ای و سردیجات بخورم بدتر میشه

قرص داده دکتر میخورم اکی هست

ریزش مو و حالت خفگی شدید بعد از بغض های معمولی و سطحی داشتم که میگن تو قدیم به این بیماری میگفتن غم باد.. از غصه خوردن و افسردگی میاد.. کمبود ید هم کمک میکنه بدتر شه

با دارو کنترل میشه

میگن بادکش گلو خوب میکنه تست نکردم

ولی یه مدت دارومو سرخود قطع کردم بیماریم تشدید شد

درمان رو شروع کردی اصلا سرخود قطع نکن که بدتر از اولش میشی

پا درد بعد شیردهی گرفتم و الانم گاهی دارم خصوصا زمانی که لبنیات کارخونه ای و سردیجات بخورم بدتر میشه ...

مرسی عزیزم من تازه ازمایش دادم دکتر زنان گفت برو غدد کم کاری داری الان چند ماه از زندگی افتادم اینقد بی انرژی و خسته ام اینقد پا درد دارم و افسرده شدم، خدا کنه با خوردن دارو برطرف شه واقعا حسرت یه سال پیش رو میخورم که سالم سالن بودم این حالو نداشتم . 

معذرت میخوام میپرسم شما کم کاری داشتین باردار شدین ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم من تازه ازمایش دادم دکتر زنان گفت برو غدد کم کاری داری الان چند ماه از زندگی افتادم اینقد ...

کم کاری به بارداری کاری نداره وقتی که دارو میخوری..

فقط باید زیر نظر دکتر حامله شی که بچه عقب مونده نشه و داروهاتو سرساعت بخوری

اره بچه امم سالم و خیلی شیطونه..

افسردگی داره.. من که قرص بخورم یا نخورم حس بی حالی و تنبلی و افسردگیم همونجوریه..

من مزاجم بلغمی هست.. کسایی که طبعشون سرده بیشتر مبتلا میشن ..باید سعی کنی ورزش کنی و به افسردگیت توجه نکنی..والا مدام میگه دراز بکش بیرون نرو کار نکن ..من خودم فقط دوست دارم گوشی بازی کنم و دلم نمیخواد هیچ کاری کنم..

اصلاح مزاج کن بی حالیت کمتر میشه

قرص داد خارجیشو بخر

اونا خوبه تاثیرش بیشتره تا ایرانیش

منظورم تیروئید با خودش افسردگی داره..☝️

مرسی از راهنماییت عزیزم خدا بچتو برات نگه داره 🌼

منم طبعم خیلی سرد و دقیقا فقط دوس دارم بیفتم گوشی بگیرم دستم حالا برم دکتر ببینم چی میگه