2777
2789
عنوان

یعنی باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 18 پست
من تنبلی شدید داشتم با مصرفش و انجام کارای دیگه جواب گرفتم الان یک ساله زایمان کردم خدارو شکر پریود ...

من پهلوهام خیلی سنگین شده و هر از گاهی تیر میکشید ک الان تقریبا بهترم بی بی زدم روز 22 اینا بود فک کنم منفی شد و حالت تهوع در حد حال بهم خوردن هم دارم . و یه هفته هم تقریبا لکه بینی داشتم و درحدی ک هیچ لخته ای دفع نشد و خیلی مشکوکم درحالیکه بی بی منفی شد  

من جایی خوندم ک باید تا روز 11 پریود خورد و قطع کرد و این ماه ک گذشت اینجوری مصرف کردم و البته هر رو ...

نمیدونم فقط شنیدم حامله بود آدم باید قط کرد چون خیلی گرمه سقط میاره

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پهلوهام خیلی سنگین شده و هر از گاهی تیر میکشید ک الان تقریبا بهترم بی بی زدم روز 22 اینا بود فک ک ...

ینی میگه امکان داشته حامله بودی؟

کاش میرفتی آزمایش

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭