2777
2789
عنوان

یعنی باردارم

278 بازدید | 18 پست

سلام من چند روزی در حد فجیع خوابم میاد سینه هام درد میکنه انگار سفیدی چشمم آبی شده و زیر دلم اندازه یه تیله سفت شده خیلی گشنم میشه و خسته ام بعضی وقت ها هم حالت تهوع دارم امروز پنج روزه عقب انداختم ولی دو روز بعد تاخیر عادت ماهانه رفتم آزمایش دادم بتا ۳ بود ممکنه باردار باشم و دیر نشون بده یا به خاطر کرونا هم میتونه باشه آخه کرونا هم دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ منم همش انتظار میکشیدم همه تغیرات بدنمم به اینکه نکنه حاملم ربط میدادم 😔

ان شاالله قسمتت بشه حامله بشی 💓💓

من این کارارو کردم جواب گرفتم برات میفرستم گلم 👇

منم تنبلی شدید داشتم ینی چهارماه شش ماه پریود نمیشدم باید آمپول میزدم تا بشم یا دارو بخورم هی 

این کارارو کردم که خدارو شکر بعد شش سال و بعد خوردن کلی قرص وجواب نگرفتن بلاخره حامله شدم 

قرص ویتامین ای و ث بخور برا تخمک خیلی خوبه 

با قطره ویتاگنوس 

من تخمدانامو با روغن سیاهدونه و زیتون چرب میکردم و بادکش گرم هرتخمدان پنج دقیقه فقط میزاشتم 

تو پریودی هم چایی دارچین نبات وزنجبیل  میخوردم و  از روز سوم پریودی کاچی میخوردم توش مغزیجات و دارچین و زنجبیل و زعفرون  همه چی میزدم 

هر روز هم عرق کاسنی میخوردم ... 

بعد شش سال و بعد کلی قرص خوردن  حامله شدم به دکترم که استاد دانشگاهم هست  گفتم ازین قطره حامله شدم گفت نخیر 

ولی داروهایی که داده بود سه ماه  مصرف کردم نتیجه نداد قط کردم.. چون شهرستان بودم تخمدانم درد بدی داشت زنگ زدم گفت مصرف قرصو قط کن احتمال کیست شدن هست باید سنو بشی .....

بعدقط دارو ها یک ماه بعدش قطره رو شروع کردم شنیده بودم برا رفع کیست خوبه...  ینی من دارو هارو دو سه ماه نخوردم پس از دارو ها حامله نشدم ...

وقتی حامله شدم به همه فامیل گفتم و توی فامیلامم ده نفری ازین قطره حامله شدن ...

عرق کاسنی طب سنتی میگه اگه میخواین حامله بشین هر روز خانم ته استکان بخوره...

فقط من چرب کردن و بادکش کردن و خوردن قرص ای وث و عرق کاسنی ...از دوماه قبل شروع قطره ویتاگنوس انجام میدادم 

وقتی هم قطره رو شروع کردم ادامه دادم کارارو ... وانجام همه کارا باعث شد ...ماه اول خوردن قطره پریود شدم ماه دوم حامله شدم 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
عزیزم‌ منم همش انتظار میکشیدم همه تغیرات بدنمم به اینکه نکنه حاملم ربط میدادم 😔 ان شاالله قسمتت بش ...

عزیزم طرز مصرفش رو هم لطفا بگو که قطره ویتاگنوس رو از چه روزی تا چندم پریود میخوردی ؟

عزیزم طرز مصرفش رو هم لطفا بگو که قطره ویتاگنوس رو از چه روزی تا چندم پریود میخوردی ؟

من تنبلی شدید داشتم با مصرفش و انجام کارای دیگه جواب گرفتم الان یک ساله زایمان کردم خدارو شکر پریود میشم هرماه 😍 تنبلیم انگار خوب شده 

قطره رو با داروی شیمیایی بارداری نباید خورد ... و هر روز ۴۰ قطره ناشتا میخوردم ... من از روز سوم پریودی شروع کردم مصرفشو و هر روز میخوردم .... 

فقط چون گرم بود صورتم پر جوش ریز شد ....ولی برا خیلی ها باعث میشه جوشاشون ازبین بره ....  و یکمم ریزش مو گرفتم ... فقط اگه به لکه بینی افتادی بهت نمیسازه نخور دیگه ... خواهرم لکه بینیش قط نمیشید بهش نمیساخت... 

ولی ده نفری از فامیلامون از این قطره حامله شدن...

هر روز باید خورد فقط اگه عقب انداختی بیبی چک استفاده کن حامله بودی قط کن چون باعث سقط میشه ... 

شنیدم میگن دوره ها ۲۸ روز شد بعد آدم حامله میشه... آخه خیلی ها مصرف میکنن چهارماه پنج ماه ولی نتیجه نمیگیرن ... باید صبر کرد 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
من تنبلی شدید داشتم با مصرفش و انجام کارای دیگه جواب گرفتم الان یک ساله زایمان کردم خدارو شکر پریود ...

من جایی خوندم ک باید تا روز 11 پریود خورد و قطع کرد و این ماه ک گذشت اینجوری مصرف کردم و البته هر روز صبح تا 11 پریود هم عسل و سیاه دانه هم خوردم هر روز صبح یه قاشق چایخوری  ...میگن اگه ماه رو کامل بخوری باعث دفع جنین میشه درسته؟