2777
2789
من الان ۶۰ کیلوام احتمالا ماه اول بشم ۵۰ کیلو 😂.نه خب ۱۲۰ تومن اوکیه یه نفر گفت ماهی ۲ تومن فقط میش ...

بوعلی؟؟؟ رشتت چیه چن سالته؟؟

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اتفاقاً من هم بوعلی همدان بودم

منم شاید اونجا بیفتم..چطوره ؟ خوبه ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
متوسط بود تازگی‌ها هم بهم خبر رسیده خیلی پیشرفت کردن استخر و سینما و دریاچه و...😅 زمان ما نداشت ...

چه خوب🥲😍

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
متوسط بود تازگی‌ها هم بهم خبر رسیده خیلی پیشرفت کردن استخر و سینما و دریاچه و...😅 زمان ما نداشت ...

عاها .. بعد توی دانشگاه سرویس هست واسه این که سوار شی بری توو کلاسا؟

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
چه رشته ایی؟

رشته های مد نظرم زیادن...

ادبیات

علوم تربیتی

جامعه

مشاوره

روان

منم شاید اونجا بیفتم..چطوره ؟ خوبه ؟

من‌ دوره کارشناسی اونجا بودم زمانی که ما بودیم همه چیز در حد متوسط بود

من امدم تهران ارشد گرفتم و بعد رفتم یکی از دانشگاه‌های وابسته به بوعلی تدریس کردم اون زمان خیلی پیشرفت کرده بود به نسبت دوره ما

تازگی‌ها هم که از نعمت استخر و سینما و دریاچه لاکچری و اینا برخوردار شدن😅

جو استان همدان هم به نسبت خوب و امن هست

هیئت علمی عمرانش هم واقعاً با سواد بودن

آره واقعاً زمانی که خوابگاه بودم احساس می‌کردم دارم تو کمپ مهاجرین اتیوپی زندگی می‌کنم😅 در طول هف ...

یه نفرهم گفت ما حوصله نداشتیم غذا درست کنیم هی چای میخوردیم 😂.الهی پس واقعا خیلی سخته .من رو حموم حساسم میشه هرروز برم؟اجازه میدن؟

عاها .. بعد توی دانشگاه سرویس هست واسه این که سوار شی بری توو کلاسا؟

حالا که معلوم نیست کدوم خوابگاه بیوفتی

ولی خب سرویس از خوابگاه به دانشگاه هست فقط باید از ساعت حرکت‌ها مطلع باشی

یه نفرهم گفت ما حوصله نداشتیم غذا درست کنیم هی چای میخوردیم 😂.الهی پس واقعا خیلی سخته .من رو حموم ح ...

آره میشه بری

ولی ساعت‌هایی برو که نخواد تو صف بمونی😅

چایی و ساقه طلایی ، واقعاً سیرکننده بود

آره میشه بری ولی ساعت‌هایی برو که نخواد تو صف بمونی😅 چایی و ساقه طلایی ، واقعاً سیرکننده بود

من همین الانم انقدر کم غذام که یه وعده غذا میخورم 😂برم اونجا احتمالا از تنبلی فقط چای بخورم